Recenzie: Mess With My Man – Presley Tennant

Recenzie: Mess With My Man - Presley Tennant

In „Mess With My Man” by Presley Tennant, Tennant avertizează o altă femeie să nu se apropie de partenerul ei romantic. Tennant clarifică că amenințările ei nu sunt bazate pe gelozie. În schimb, ea apără o relație bazată pe muncă asiduă și dedicare. Și deși nu este oarbă la atracția partenerului ei, Tennant nu găsește nicio scuză pentru o femeie care dorește un bărbat implicat. Prin urmare, Tennant își exprimă disponibilitatea de a lupta dacă situația o cere. Și în „Mess With My Man”, interpretarea lui Tennant este convingătoare că ar face orice pentru a păstra ce-i al ei.

„Mess With My Man” de Presley Tennant durează trei minute și treizeci și două de secunde, urmând o structură simplă de vers-refren-vers-refren-punte-refren. Pentru o introducere rapidă, tonul intim al piesei este stabilit imediat cu „snaps”, un pian și un sintetizator. Pe măsură ce trece la vers, primele câteva cuvinte ale lui Tennant îi oferă audienței o degustare a prezenței sale vocale puternice. În același timp, Tennant își dezvăluie talentul liric prin versurile de început, „Ești ca un fir iute și fatal/Și te joci cu focul în seara asta/Nu ai nicio rezervă/Cu o mentalitate în misiune.” În restul cântecului, producția se ridică subtil, cu adăugarea de voci de fundal, sintetizatoare, percuție și altele, oferind fundalul perfect pentru evoluția prestației vocale a lui Tennant. La sfârșitul piesei „Mess With My Man”, ascultătorii au o privire asupra viitorului lui Tennant în scena muzicii country și măsura în care ar merge pentru a-și demonstra dominanța.

Presley Tennant este o cântăreață/compozitoare în vârstă de 20 de ani din Norco, California. La 16 ani, Tennant a concurat la The Voice, ceea ce i-a permis să-și dezvolte o bază de fani și ulterior a încurajat colaborarea ei cu producătorii Kent Wells și Buddy Hyatt pentru a-și continua cariera în industria muzicală. Având în vedere influența muzicii country în orașul ei natal, Tennant și-a dezvoltat artisticitatea în cadrul genului, dar cu o notă modernă. Tennant își împărtășește muzica pe serviciile de streaming din 2019, cel mai recent proiect fiind un album cu șase piese intitulat „600 Miles”. Și începând din 2022, numărul de fani ai ei a crescut, deschizând concerte pentru artiști precum Blake Shelton, Kelly Clarkson, Tim Mcgraw și alții. La vârsta ei fragedă și cu succesele pe care le-a avut până acum, Presley Tennant abia își începe călătoria pentru a deveni un chip al scenei muzicii country a acestei generații.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți