Recenzie: “mia” – Breigh

Recenzie: “mia” - Breigh

Toți ne amintim de începutul pandemiei COVID-19. Am fost cu toții în carantină în casele noastre, fără comunicare fizică cu cei dragi. A fost extrem de izolat pentru aproape toată lumea. Cu toate acestea, unii oameni au decis să-și transforme emoțiile în artă pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste cele mai dificile momente ale pandemiei. Breigh este o cântăreață și compozitoare în devenire și și-a scris primul single „m.i.a” în timpul pandemiei pentru a se simți mai puțin anxioasă singură! Probabil una dintre cele mai mari aspecte ale acestei piese sunt versurile. „Nu ați mai auzit de mine de zile, ador să fiu plecată” Cred că, în ceea ce privește cântecele de debut, acesta este cu adevărat puternic și bine scris. Realmente simt că a transmis multe dintre emoțiile pe care știu că le-am simțit eu și cei dragi în acea perioadă!

Această melodie are multe elemente interesante care m-au atras și mai mult cu fiecare vers. În primul rând, această piesă are un ritm extrem de captivant. În ciuda mesajului din spatele piesei, este veselă și energică! Instrumentele în sine ajută cu adevărat să îndepărteze emoțiile negative. Am avut impulsul să mă ridic și să dansez… de mai multe ori! Vreau să mă întorc puțin și să vorbesc mai mult despre nebunia care este debutul lui Breigh! Pentru o artistă debutantă, Breigh are o voce incredibil de unică și captivantă, iar asta a făcut ca melodia să fie și mai plăcută de ascultat. O mare parte din a-ți face un nume în industria muzicală depinde de cum își pot clădi vocile față de alții care au lansat muzică de ani de zile. Sunt sincer convins că Breigh are potențialul de a merge foarte departe. Această piesă a depășit toate așteptările pe care le aveam!

Breigh este o cântăreață și compozitoare cu sediul în New York City. Are multe lucruri noi în pregătire după lansarea single-ului ei, „m.i.a”. În primul rând, această piesă este doar una dintre multe de pe primul său EP, Manifestations of a Pop Star. Breigh este o stea care a fost puternic influențată de muzica pop și cultura pop, și se observă! Are sunetul artiștilor precum Charlie XCX și Olivia Rodrigo, dar sunetul ei este în continuare unic, ceea ce cred că o face să iasă în evidență. „m.i.a” este doar debutul ei, dar fii liniștit, Breigh va merge foarte departe în industrie. Abia aștept să urmăresc călătoria ei pe măsură ce lansează mai multă muzică!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți