Recenzie: Miss Being In Love – Amie Jay

Recenzie: Miss Being In Love - Amie Jay

Trecerea peste o despărțire poate fi grea. Sentimentul ușor al iubirii este înlocuit cu tristețea grea. Partea bună este că tristețea se diminuează în timp și găsești alte lucruri în viața ta care să te țină ocupat. De exemplu, poți obține un nou loc de muncă sau poți începe un hobby interesant. Cu toate acestea, în ciuda tuturor lucrurilor bune care se întâmplă, vrei să fii din nou îndrăgostit. Atingerea fizică eliberează substanțe chimice benefice în creier, așa că nu e de mirare că ne dorim asta. Vrei să te expui, dar te temi și de a suferi. Amie Jay a fost în acest punct în viața ei. Ea vorbește despre aceste sentimente contradictorii în noul ei cântec pop vesel, „Miss Being In Love”.

Starea de spirit a cântecului se schimbă de la tristă la optimistă pe măsură ce Amie Jay își exprimă toate sentimentele despre iubire. Primul vers începe încet, dar are o linie de bass bună. Acest lucru îi conferă o senzație de baladă puternică. Jay cântă despre dorința de afecțiune și despre așteptarea de a-și păstra inima protejată în același timp. În refren, ea continuă să aibă acest conflict interior. Cu toate acestea, muzica devine mai veselă. Refrenul încheie foarte optimist cu „viața mea e ca un film. Dragul meu, eu sunt protagonistul, dar îmi lipsește să fiu îndrăgostit”. Al doilea vers și refrenul au aceeași structură. Acest lucru arată războiul pe care îl duce cu sentimentele sale. La final, Jay decide să fie curajoasă și să găsească din nou iubirea. Cred că a făcut alegerea potrivită.

Cântăreața și compozitoarea Amie Jay s-a născut și a crescut în Londra, Marea Britanie. Ea a avut o pasiune pentru muzică de la o vârstă foarte fragedă. Scopul ei în scrierea muzicii este de a spune povești. Cele mai mari inspirații muzicale ale lui Jay includ Lana Del Rey și Alanis Morissette. „Miss Being In Love” este prima sa lansare din 2023. Dacă vrei să asculți mai mult, aruncă o privire la EP-ul de debut din 2022, „Cancer Sun”. Recomand „Sweet Nostalgia”. Este un cântec groovy despre privirea înapoi în trecut. Ar trebui să asculți și „Unashamed”. Este un cântec energic și vesel despre trecerea peste o despărțire. Mi-a plăcut foarte mult să ascult muzica lui Amie Jay. Urmați toate rețelele sociale ale ei de mai jos pentru a afla mai multe despre ea și a fi primul care află despre lansările noi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți