Recenzie: Miss Me – Haley Sorg

Recenzie: Miss Me - Haley Sorg

Momentul în care îți dai seama că o relație trebuie să se încheie este momentul în care totul se schimbă. Chiar și cele mai mici detalii par brusc cele mai mari probleme din lume. Te dărâmă, apoi valuri de furie te lovesc, în cele din urmă accepți ceea ce trebuie făcut. Știi că va fi greu, dar să faci asta e și mai dificil. Sentimentul de vinovăție începe să se strecoare în tine și îți dai seama că tu știai ce se apropie, dar partenerul/ partenera ta a fost inconștient/ inconștientă în toată această perioadă. Tu știi că asta e finalul, dar teama de a răni partenerul/partenera ta este greu de conștientizat. „Miss Me” cuprinde toate aceste sentimente. Etapele durerii prin care treci în acest timp și sentimentul de vinovăție extremă pe care-l experimentezi odată ce decizia este luată. Haley Sorg înțelege totul și folosește muzica ei ca pe un canal de exprimare a acestor trăiri, în loc să le lase să putrezească înăuntrul ei.

„Miss Me” este o melodie unică. Când auzi titlul, reacția inițială a mulți ascultători ar putea fi că aceasta va fi o melodie puternică despre despărțire. Cu chitare distorsionate și energie „Sunt Propria Mea Femeie”. În schimb, suntem surprinși cu o abordare complet diferită a despărțirii. Una pe care nu mulți o recunosc ca fiind la fel de impactantă ca acele melodii de putere feminină pe care le-am învățat să le iubim. Haley Sorg cântă din perspectiva cuiva care este la un pas de a se despărți de partenerul său. În fiecare vers al piesei, auzi emoțiile contradictorii pe măsură ce ea își adună curajul să-și informeze partenerul despre sfârșitul relației lor. Piesa este neobișnuită prin muzica sa de rock-baladă, condusă de chitara puternică, în timp ce menține piesa ancorată în elementele sale pop. Melodiile de pian din fundal completează întreaga piesă, adăugând un strat emoțional care completează minunat versurile pe care Haley le interpretează frumos. Această baladă de pop-rock rămâne în mintea ta, captându-te cu sunetul său distinctiv și conceptul său unic.

Haley Sorg este o muziciană de 22 de ani din Indiana, cu mari aspirații. Pasiunea ei pentru muzică a început la vârsta de 13 ani și ea a lucrat continuu pentru a lansa piese captivante de atunci încoace. În 2019, ea a lansat o piesă împreună cu artistul Zeper, care a devenit un succes masiv, obținând 500.000 de streams în doar câteva zile. Acesta a fost un moment de cotitură în cariera lui Haley. Cu pasiunea în buzunar și cu oamenii care-o încurajează, ea poate realiza orice. Haley a lansat aproape o duzină de piese care devin din ce în ce mai bune la fiecare ascultare. „Miss Me” face parte doar din călătoria lui Haley Sorg și abia aștept să văd ce va face în continuare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți