Recenzie: Miss You a Little Less – Alex Blyth

Recenzie: Miss You a Little Less - Alex Blyth

Cam aproape toată lumea a experimentat o inimă frântă. Este extrem de comun, dar învățarea de a trăi fără cineva nu este ușoară. După ce te-ai dedicat complet unei relații, este greu să înveți din nou cine ești fără acea persoană. Să renunți nu este niciodată ușor; va dura ceva timp să te redescoperi așa cum erai înainte de ei. Dar odată ce treci de această perioadă, este ușor de văzut că, în final, ești mai bine fără ei. Melodia „Miss You a Little Less” a lui Alex Blyth abordează efectele agridulci ale suferinței inimii frânte și procesul de vindecare care vine odată cu aceasta.

Melodia începe cu melodii bogate de pian, care captează imediat atenția ta. Pianul este acompaniat de vocea puternică și emoțională a lui Blyth, ceea ce face din „Miss You a Little Less” o baladă impresionantă. Vocea ei este lină și plină de farmec. Ea reflectă asupra dezavantajelor relației și a tuturor momentelor în care a simțit că partenerul ei a dezamăgit-o. Ea se vindecă și nu mai are nevoie de fostul ei atât de mult pe cât credea. Bătaia subtilă a tobelor adaugă o notă care ridică atmosfera melodiei. Prin melodie, Blyth ne conduce prin procesul ei de vindecare. Începând cu un pian subtil, dar frumos, și crescând treptat în intensitate cu tobele și vocile, se arată o creștere a puterii personale. A învăța să fii tu însuți fără un fost iubit și a te vindeca după o inimă frântă. Sinceritatea versurilor și instrumentalul evocator din melodie fac din aceasta o ascultare emoționantă. Utilizarea instrumentelor muzicale de către Blyth este extrem de inteligentă și arată cât de talentată este ea.

Alex Blyth este o cântăreață / compozitoare în vârstă de 18 ani din Adelaide, Australia. Deși a lansat prima sa piesă la șaisprezece ani, ea a scris de la o vârstă fragedă. Ea a început călătoria sa împărtășind cover-uri pe rețelele de socializare în timpul pandemiei și acum a călătorit în străinătate pentru a-și răspândi talentele pe scară largă. Blyth se mândrește cu lirismul său autentic și relatabil și cu vocea sa puternică. În munca ei se poate auzi inspirația sa, cum ar fi Adele și Julia Michaels. Blyth este o stea pop în ascensiune și talentată pe care trebuie să o ținem sub observație.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți