Recenzie: Miss You So – NinetyNine

Recenzie: Miss You So - NinetyNine

„Miss You So” de NinetyNine este o piesă despre o suferință după o despărțire. El este singur și dorește să se reunească cu persoana pe care o considera o iubire eternă, dar pare puțin probabil, în ciuda eforturilor sale persistente. El încearcă să-și repare greșelile și să obțină o altă șansă, dar nu merge conform planului său. Acceptarea înfrângerii sale și faptul că fostul său partener nu dorește reconcilierea sunt provocatoare pentru el. Această melodie dezvăluie emoțiile sale și dificultatea imensă pe care a întâmpinat-o în a face față situației.

În introducere, el începe imediat să cânte despre inima frântă după o despărțire. El descrie sentimentul ca o sângerare incontrolabilă, sugerând că despărțirea l-a afectat profund, provocându-i durere și suferință constantă. Este dificil pentru el să facă față situației. Cu toate acestea, el sugerează că încearcă să meargă mai departe cu versul „Tu vei fi tu, iar eu voi fi eu.” Există un sentiment de a-și pierde controlul și de a face greșeli, care pot distruge potențial relația: „Îmi pierd controlul. Tu îl pierzi tot când te împiedici și cazi, te îndrăgostești.” El își exprimă o promisiune fostei sale prietene, jurând că nu o va părăsi niciodată și recunoscând greșelile sale spunând: „Vreau să îți spun că am greșit. Nu voi pleca niciodată.” Iubirea sa pentru această persoană era atât de puternică încât să o privească părea un vis, dar despărțirea este realitatea crudă care i se pare un coșmar în viață: „Te uiți la mine și se simte ca un vis. Dar asta nu e un vis, e un coșmar.” Titlul melodiei și versul următor menționează că lui îi este foarte dor de fostul său partener și își dorește un telefon de la ea. El vrea să comunice și să aibă o altă șansă de a repara ceea ce este stricat: „Sper în continuare că mă vei suna mâine. Trebuie doar să știi că îmi lipsești, îmi lipsești atât de mult. Toate aceste momente încerc să repar ce e stricat.” Emoțiile dintre ei diferă în mare măsură; el menționează că se simte învăluit de emoții, în timp ce fosta sa prietenă este înfățișată ca fiind „pierdută în traducere”, posibil indicând confuzie sau nevoie de o comunicare mai bună din partea sa. Aceste versuri următoare, „M-ai închis și ai aruncat cheile”, implică sentimentul de a fi captiv și incapabil de a scăpa de prizonieratul emoțional pe care fostul său partener îl are asupra lui. Împreună cu aceasta, el menționează că sufletul său este învăluit de ea și întreabă dacă îl poate primi înapoi, dar exprimă și faptul că a fost închis într-o cușcă și abandonat: „Te rog, îmi poți da înapoi, te rog? Dar m-ai închis într-o cușcă și m-ai lăsat.” În fața acestei despărțiri, el se simte blocat de emoții copleșitoare. El suferă enorm din cauza despărțirii și crede că ea este singura care îi poate alina singurătatea, durerea și tulburarea emoțională. În ciuda refuzului clar și a dezinteresului fostei sale partenere în a-i oferi o altă șansă și a se împăca, el continuă să exprime cât de mult îi este dor de ea și cum își dorește să se întoarcă la el. El recunoaște realizarea că nimic nu poate fi schimbat sau reparat și hotărăște să se concentreze pe el însuși în timp ce merg pe căi separate la sfârșitul melodiei, spunând: „Voi fi eu, tu vei fi tu,” în timp ce totuși îi este dor de ea și de relația lor.

NinetyNine este un artist, compozitor și producător din Hamburg, Germania. Numele său de scenă, „NinetyNine”, se inspiră din înălțimea sa de 1,99 metri și din anul său de naștere, 1999. Crescând într-o familie cu tradiție muzicală, el și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică încă de mic, cântând la șapte instrumente și scriind cântece. La vârsta de 17 ani, a debutat cu albumul său, colaborând cu producătorul și câștigător al premiului ECHO de două ori, Henrik Menzel. La vârsta de 19 ani, NinetyNine a obținut un contract de compunere cu BMG Publishing Germany, ceea ce l-a condus să scrie și să producă cântece pentru alți artiști. Primul său single se numește „Only a Movie” și a fost lansat acum doar 3 luni! Este o piesă pop inspirată de muzica new wave a anilor ’80 și vorbește despre o poveste de dragoste care se desfășoară doar în mintea lui ca un film din anii ’90. Este primul single de pe următorul său EP, „Just a Taste”, prevestind că este doar o degustare a ceea ce urmează să vină!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți