Recenzie: “Moment” – Brandon Watson

Recenzie: “Moment” - Brandon Watson

„Moment” este o melodie pop-rock despre luptele legate de sănătatea mentală. Artistul își cântă laudele partenerului pe parcursul piesei. În acest single, solistul cântă despre momentele cele mai grele și cum partenerul îl ajută să-și dea seama de propria valoare. La sfârșitul melodiei, Watson este într-un loc mental bun. În ansamblu, această piesă este o melodie chill indie pop cu elemente alternative care completează mesajul iubirii ca o prezență reconfortantă în timpul provocărilor legate de sănătatea mentală.

Single-ul începe cu o melodie calmă înainte de a fi introdusă prompt vocea. Vocalistul are un ton neted care sporește instrumentalul chill. Un punct deosebit al piesei este puntea. În punte, solistul își poate arăta abilitățile vocale și gama largă. În această secțiune, muzicianul instrumentalul se estompează ușor și evidențiază falsetul utilizat de artist. „Moment” este o melodie relaxată care are un mesaj important la care ascultătorii se pot raporta.

Brandon Watson este un artist independent din San Antonio, Texas. Acest artist scrie, produce și cântă propriile sale cântece. Cântărețul este inspirat de credința sa și de soția sa, podcasterul Kashawn Watson. Muzicianul și-a lansat primul single, „All This Time”, în ianuarie 2014. Deși artistul nu a lansat încă un album sau EP, de la debutul său, Watson a lansat trei cântece și a fost prezent pe single-ul lui Devious intitulat „Letter to My Soul Mate”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți