Recenzie: Mommy Issues – Jules Paymer

Recenzie: Mommy Issues - Jules Paymer

Ce primești atunci când amesteci melodia „Stacy’s Mom” a trupei Fountains of Wayne, „Girls Like Girls” a lui Hayley Kiyoko și multă mânie grunge? Noul single periculos și plin de adrenalină al lui Jules Paymer, „Mommy Issues”. Single-ul reflectă momentul în care Paymer s-a implicat cu o femeie mai în vârstă. Poate a fost pentru experiență – sau poate a fost o modalitate de a vindeca rănile lăsate de mama lor. Oricum ar fi, videoclipul care însoțește piesa este sigur să facă din artistul Jules Paymer noua ta pasiune și să te facă mereu să sper că terapia va implica și intimitate fizică în viitor. Până atunci, ascultătorii vor trebui doar să viseze prin intermediul cântecului lui Paymer.

„Mommy Issues” pare a fi urmarea logică a piesei „The Daughter That My Mother Wanted (feat. Miki Ratsula)” a lui Paymer. Crescând într-un mediu familial în care un părinte iubește ideea de tine mai mult decât cine ești cu adevărat lasă o amprentă profundă. Face ca o persoană să dorească să fie văzută așa cum este. Și dacă nu pot obține această vizibilitate din partea părintelui lor, această nevoie emoțională va fi îndeplinită într-un alt domeniu al vieții lor. Pentru artistul nostru, această împlinire a venit mai târziu în viață sub forma unei femei mai în vârstă încântătoare. Versurile de început fac clar că Paymer se desparte fizic de orice asemănare cu viața pe care mama lor a avut-o și a dorit-o pentru ei. Nu le interesează o casă cu „o gard alb” și „o piscină”. Dar această femeie mai în vârstă i-a făcut să-și schimbe părerea – „a locui împreună” poate să nu fie atât de rău. Acest lucru duce către refrenul condus de chitară, care îi face pe ascultători să simtă dor de grunge-ul anilor ’90, în timp ce Paymer recunoaște că joaca cu partenera mai în vârstă scoate în evidență problemele lor cu părinții. Au adus în discuție un punct important în versul următor: „Încerc să mă vindec / Dar nu vreau să mă vindec prea repede / În momentul în care trec peste asta / atunci nu mai sunt sub tine”. Există o concepție greșită în cadrul scenei de întâlniri că trebuie să te vindeci complet de toate suferințele mentale și emoționale înainte de a intra într-o relație. Această concepție uită că unele răni trecute sunt prea adânci și vor persista întotdeauna. Ceea ce este necesar pentru a intra în relații este maturitate emoțională; în ciuda naturii satirice a single-ului, „Mommy Issues” evidențiază faptul că a avea conștientizare de sine și a fi onest cu privire la problemele tale poate construi o bază solidă pentru o relație.

Jules Paymer, rezident nativ al Los Angelesului, a lansat numai hituri începând cu intrarea sa pe scena muzicală în 2021. Single-ul său de debut, „Therapy”, a stabilit tonul discografiei prolifice a artistului și a ceea ce se poate aștepta de la el: single-uri pline de relatabilitate emoțională, refrene incitante și teme concentrate pe relațiile interpersonale. În timp ce Paymer nu are programate în prezent niciun spectacol live, ascultătorii pot fi actualizați cu privire la viitoarele spectacole aici. Dar din fericire, ascultătorii nu trebuie să aștepte prea mult pentru mai multă muzică. Noul său single, „Girls Will Be Boys”, va fi lansat pe 15 iunie, la ora 9 P.M. (PST) – făcând clic pe titlul piesei vei fi direcționat direct către pagina de pre-save pentru a fi notificat cu privire la lansare. Dacă ești puțin neîndurat, la fel ca mine, poți să îl susții pe Paymer cumpărând produsele sale pe care le reciclează și le confecționează manual – și tricourile „Mommy Issues” sunt prea drăguțe pentru a le pierde. Ca întotdeauna, dacă ai apreciat single-ul lui Jules Paymer la fel de mult ca mine, arată-le un pic de dragoste virtuală prin stream-uri, aprecieri și follow-uri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți