Recenzie: Monopoly – Jerusha

Recenzie: Monopoly - Jerusha

Credite foto: Sergy Babcock, Tony Pracek

Vrei să joci un joc? Toți știm Monopoly ca fiind acel joc de masă temut care are tendința să distrugă prietenii. Pe această piesă, aceasta înseamnă ceva puțin diferit. Jerusha dă o notă sexy jocului clasic de societate în noua sa melodie. Ea folosește Monopoly ca o metaforă pentru a se juca inteligent cu latura intimă a poliamoriei și monogamiei. Jerusha este naratorul, care ne duce în căutarea unui partener care pare să se joace greu de obținut. Ea folosește referințe de joc ca „treci pe la Start” pentru a stârni curiozitatea acestei persoane. Ambii știu încotro se îndreaptă jocul, dar el continuă.

Ritmul este intoxicant. O conglomerare de basuri 808 și trompetele latine explozive transformă această piesă într-un cântec pop flirtatios. Ritmul te face să te simți sexy, permițându-ți să te simți la fel de încrezătoare precum Jerusha. Piesa începe ușor, disctrând urechea cu versurile cântate cu voce mică ale lui Jerusha. Pare aproape ca și cum ar șopti la urechea ta. Apoi piesa explodează în refren, unde găsim influența latină. Trompetele și tromboanele aduc ritmul în față, în timp ce basurile 808 și clap-urile leagă întregul instrumental împreună. Jerusha își joacă un rol simpatic în această piesă; vocea ei plină de suflet este o adiție perfectă la acest instrumental măreț. Versurile nu scapă niciodată de metafora jocului, dar nu pierzi niciodată din vedere ce înțelege Jerusha prin a te juca un joc de Monopoly.

Jerusha este deja o stea. A apărut pe Broadway și în show-ul de succes „Atlanta” cu Donald Glover. Ea scoate în mod constant hit după hit. De la prima sa piesă „Aquafina” până la cea mai recentă, ea se dovedește a fi o forță în industrie. Jerusha își face un loc pentru ea în rândul marilor artiști. Numele ei ar arăta într-adevăr fantastic în lumini. Jerusha a vrut întotdeauna să cânte. Vocea ei distinctă și abilitățile sale captivante de povestit îi oferă un avantaj în fața celorlalți. Desi și-a început cariera muzicală în 2020, ea a construit către măreție întreaga sa carieră.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți