Recenzie: Mood – Candace Sosa

Recenzie: Mood - Candace Sosa

Ultima lansare a lui Candace Sosa, intitulată „Mood”, este o piesă pop plină de energie pozitivă, axată pe încurajarea cuiva și recunoașterea celor care o fac pentru noi. Ea descrie o acceptare ezitantă a unei reuniuni cu această persoană, dar se răzgândește imediat. Indiferent de neînțelegeri sau de demnitatea personală, emoțiile, în special cele trăite în mijlocul acestor conflicte, sunt incontestabile. Schimbarea stării de spirit în bine sau pur și simplu a te simți fericit în preajma cuiva, asta îi face pe aceștia o influență pozitivă în viața cuiva. A urmări fericirea înseamnă căutarea unei vieți mai pline, iar Sosa descrie faptul de a fi în preajma acelei persoane ca fiind doar aceasta. A experimenta lucruri noi, a fi remarcat și a fi pur și simplu într-o stare de spirit bună în general.

Cântecul începe cu o serie de sunete de genul techno care par a ploaie. Acestea continuă pe măsură ce Candace începe să cânte, creând atmosfera în primul rând prin descrierea ținutei sale. Prima parte a cântecului urmează acest tipar, povestind o întâmplare. Când subiectul cântecului apare, ritmul rămâne constant, dar vocea lui Sosa își mărește ritmul rapid. Descriind roșeața și nervozitatea, propria ei voce pare să indice starea de spirit reflectată în cântec. Când începe să se contrazică, susținând că ezită să îl lase pe această persoană să revină în viața ei, atunci când instrumentele noi se alătură și contrazic tonul în rest pașnic. Ea pare să se certe singură prin muzică, dar de fiecare dată când își aduce aminte de o amintire pozitivă, muzica încetează într-o vocalizare moale. Când se scufundă complet în sentimentele înălțătoare pe care această persoană i le cauzează, starea de spirit a acelei vocalizări se reflectă în muzică și începe refrenul. Cel mai evident exemplu al temei sale este un moment în care versul „Rup toate regulile mele” este întrerupt brusc de o nouă interpretare a acelui refren captivant care te cucerește. „Mood” are scopul de a recrea în ascultător bucuria copleșitoare simțită de Sosa, iar cu vocea sa pasionată și sunetul constant energic, reușește.

Candace Sosa, născută în Troy, Michigan, a început să experimenteze cu muzica încă de la vârsta de nouă ani când a învățat să cânte la pian, apoi la unsprezece ani la chitară. La paisprezece ani, era deja solista unei formații numite „Live The Dash”. A cântat în jurul statului de origine înainte de a trece din zona de interpretare la un rol mai în spatele scenei – adică compunere de melodii. Aici este locul unde talentele ei au atras pentru prima dată atenția pe care le merită. Cel mai remarcabil, a scris în colaborare opt cântece cu BTS, dintre care unul, „Euphoria”, a avut peste patru sute de milioane de vizualizări și a apărut în topurile Billboard timp de optzeci de săptămâni. Recent, a lansat douăsprezece single-uri și a susținut spectacole pentru interpretările originale ale lucrărilor sale, „Mood” fiind ultimul dintre acestea. Ascultă-l mai jos și urmărește-i conturile de social media pentru a rămâne la curent cu călătoria sa incredibilă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți