Recenzie: More Than A Friend – Vanda

Recenzie: More Than A Friend - Vanda

„Mai mult decât un prieten” este o privire nostalgică și introspectivă asupra dorinței de a avea puterea de a-ți mărturisi sentimentele, dar fără a dori să distrugi prietenia pe care o împărtășiți deja. Este o piesă perfectă de ascultat în timpul unei plimbări nocturne când ești cu sufletul răvășit, Vanda realizează o treabă excepțională evidențiind echilibrul subțire între dorința de ceva nesigur și a împinge prea tare, doar pentru a strica totul. Narativa lui Vanda ilustrează perfect gimnastica mentală la care ne supune iubirea, căutând fiecare interacțiune pentru un vârf de sentimente și reprimând constant vârful limbii.

Producția piesei este o perlă în oceanul de sintetizatoare similare. Această piesă este o combinație captivantă de melodii catchy, voci emoționante și ritmuri irezistibile. Deși piesa are un tempo mai lent, poți auzi cum Vanda fluctuează pe ritm, mergând cu pas lejer spre claxoanele explozive. Vocea lui Vanda emană un sentiment de resignare, ce devine din ce în ce mai evident pe măsură ce piesa înaintează, fiind armonios împletit cu speranța molipsitoare. Pe lângă sintetizatoarele visătoare, riff-urile de chitară contribuie la o peisaj sonor muzical fascinant, în timp ce vocea lui Vanda și stratificarea transformă această piesă într-un must-listen.

„More Than A Friend” este cel de-al doilea single al lui Vanda de pe albumul său de debut, intitulat „Sober In Another Life”. Michelle Alyce Vanda este o cântăreață și compozitoare cu sediul în Los Angeles, care și-a captivat deja audiența cu interpretările ei electrizante în spectacolele de teatru din Chicago încă de la vârsta de trei ani. După ce și-a descoperit vocea creativă în timp ce cânta în teatru muzical, scrierea de cântece și înregistrarea acestora i-au devenit o a doua natură. Influțențată de artiști precum Ariana Grande, H.E.R și Rihanna, Vanda este hotărâtă să se impună în industrie cu un impact puternic.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți