Recenzie: More Than I Am – Faith Marie

Recenzie: More Than I Am - Faith Marie

Toată lumea se simte uneori în jos; este în natura noastră să avem această emoție. Avem o întunecime care se formează deasupra capului nostru, preluându-ne și nu putem controla asta. Single-ul lui Faith Marie, „More Than I Am”, vorbește despre lupta cu demonii interiori și despre eliberarea lor. Acești demoni ne modelează în cineva pe care nu suntem, doar pentru binele celorlalți și ne vătămă în acest proces. Dar de ce ar trebui să ne purtăm într-un anumit fel pentru oameni? De ce ar trebui să ne lăsăm demonii să ne controleze și să ne facă vulnerabili? Nu ar trebui să-i lăsăm să ne manipuleze din cauza modului în care pot fi distructivi. Ne pot face să ne pierdem și să simțim o lipsă de valoare; așa că învățând să ne acordăm timp pentru vindecare ne va ajuta mental, fizic și emoțional.

„More Than I Am” a lui Faith Marie transmite un mesaj puternic prin versurile sale, pe care le folosește pentru a-și livra vocea pasionată. Muzica în sine este o peisaj sonor stabil, moale și animat. Versurile și muzica sunt ușor contrastate pentru a menține echilibrul, completându-se reciproc cu înțelesul său influent și cu acordurile sale luminoase. Faith are o voce frumoasă pe care o poate controla folosind diferite metode de cântat pentru a diversifica această piesă. Podul melodiei se adresează ascultătorului, ceea ce îl face să se simtă mai personal și intim; asta o duce să ajungă la note mai înalte și să folosească riff-uri care îți dau fiori. Oferă mai multă reacție senzorială decât doar ascultând; arată dedicarea și scopul lui Faith când livrează această piesă pentru a ne face să simțim ceva anume. Partea instrumentală de la sfârșit creează o ambiție spațială cu sunetele sale divin

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți