Recenzie: Moroccan Oranges – Olive Louise

Recenzie: Moroccan Oranges - Olive Louise

Olive Louise lansează noul single „Moroccan Oranges” inspirat de trecerea mamei sale. Single-ul vibrant juxtapune puterea interioară și încercarea de a ține totul împreună chiar și atunci când suferi în tăcere. Nu există o modalitate perfectă de a te vindeca sau a suferi. Faci tot ce poți și acest lucru este suficient. Olive împărtășește elegant: „Melodia vorbește despre vara în care am călătorit în Maroc și Paris cu tatăl și sora mea, după ce mama mea a murit. Este vorba despre disonanța pe care am simțit-o privindu-l pe tatăl meu încercând să rămână puternic și să ne facă să ne simțim bine, știind că, deși vedeam priveliști uluitoare și încercam mâncăruri noi și eram acolo împreună, ne simțeam complet distruse.” Rana va exista întotdeauna și nu întotdeauna va sângera, dar cicatricea nu va dispărea niciodată. Un copil care trăiește o astfel de pierdere simte brusc greutatea lumii pe umerii săi mici și, deși este meritat să fii puternic, este totodată în regulă să te prăbușești complet. Simți cum inima și mintea te trag în direcții opuse, dar cea mai bună soluție este cea care îți oferă pacea, chiar și pentru un moment. Olive își folosește darul pentru a-și împărtăși deschis trauma cu speranța că ascultătorii săi nu se vor simți singuri în pierderile lor. „Moroccan Oranges” este o baladă frumoasă în omagiu mamei lui Olive, iar acest tip de emoție și iubire ajung cu siguranță până la cer.

„Moroccan Oranges” este un cântec luminos de folk/pop creat după o mare pierdere din viața Oliviei. Ea împărtășește versuri pline de înțeles despre lupta internă de a-ți păstra aparențele dar de a te prăbuși complet în interior. Single-ul face parte din EP-ul său de debut, cathartic și captivant, „275 Kings Point Road”, numit după locul unde a crescut, Casa Principală a conacului Marele Gatsby. Cea mai nouă muzică a Oliviei oferă o perspectivă sinceră a etapelor durerii, ceva ce ea cunoaște prea bine după pierderea ambilor părinți în copilărie. Ea pune în lumină o vulnerabilitate rară și admirabilă. Olive are abilitatea de a te face să te simți înțeles atunci când asculți muzica ei. Vocile ei calde sunt euforice, iar stilul ei de scriere este vivid și metaforic. În „Moroccan Oranges”, ea cântă „Glasul tău ca un theremin, l-am auzit cedând”, iar acest lucru descrie vocea profundă, dar tremurătoare a tatălui ei când încearcă să nu plângă în vacanță pentru prima dată după moartea soției sale și a mamei Oliviei. Ea ne oferă o privire în jurnalele ei cele mai triste, dar prin acea durere, ea dă o șansă celorlalți să se vindece.

Olive Louise este o cântăreață/compozitoare indie pop din New York care își face rapid un nume prin abordarea sa unică și fermecătoare a povestirii. Ea nu se teme să ofere totul în melodie. A început să scrie versuri în timpul cursurilor din clasa a 9-a și dragostea ei pentru muzică a fost nu numai o activitate în timpul liber, ci și o salvare. Ea se autodenumește „nedesăvârșită” și își folosește talentul pentru a inspira pe alții să fie confortabili în propriul lor corp. Ea a primit laude din partea unora precum Refinery 29, Wonderland, American Songwriter, LADYGUNN și alții. Revista Elle intenționează să acopere trecutul său unic și bogat în experiențe. Muzica ei este tulburătoare și pe o altă treaptă. Olive Louise este pentru călătorul în timp, peregrinul și cei sătui de povești reale și aventură. Ascultați noul ei single mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți