Recenzie: Move On – Jenny Kern

Recenzie: Move On - Jenny Kern

„Move On” este ultimul single al talentatei cântărețe și compozitoare Jenny Kern. Titlul piesei rezumă perfect mesajul pe care piesa îl transmite ascultătorilor. Înconjurată de sunete pop pline de visare, Jenny Kern cântă despre subtilitățile trecerii peste o situație sau o relație. Abordând acest subiect, Jenny Kern le arată ascultătorilor puterea care vine odată cu trecerea peste o situație toxică. În plus, ea oferă o perspectivă asupra creșterii personale care rezultă din a te pune pe tine în prim-plan și de a te elibera de lucrurile care te țin în loc. Prin aceasta, Jenny Kern se conectează cu adevărat cu publicul și ascultătorii în noul său single, „Move On”.

Un aspect remarcabil al piesei „Move On”, la nivel sonor, este vocea lui Jenny Kern. Vocea ei este captivantă și plină de visare, păstrând totodată o ușoară asprimi care adaugă autenticitate. Prin stilul ei vocal, Jenny Kern reușește să prezinte eficient conținutul și versurile piesei ascultătorilor, într-un mod care le permite să se conecteze la ceea ce ea cântă. Instrumentele muzicale ale piesei reușesc să impingă piesa înainte, dar lăsând vocea și versurile lui Jenny Kern ca punct central, permițând stilului ei vocal să se evidențieze cu adevărat.

Jenny Kern este o cântăreață și compozitoare născută în Canada, stabilită în prezent în Brooklyn, New York. După lansarea primului său single, „Slow Burn”, Jenny Kern a primit laude și atenție pentru stilul ei vocal unic și versurile originale. După atenția primită pentru debutul său muzical, Jenny Kern a plecat într-un turneu internațional. De atunci, Jenny Kern a lansat diverse alte single-uri și proiecte care și-au progresat cariera. Lansarea sa a EP-ului cu patru piese în 2021 a fost o mare realizare, aducându-i peste un milion de stream-uri pe Spotify și trei piese în topurile de pe locul 40. După lansarea primului său proiect, Jenny Kern a mai lansat EP-ul său cel mai recent intitulat „Your Heart Knows”. Cu proiecte uimitoare și de succes în palmares, se așteaptă ca Jenny Kern să lanseze un alt EP mult anticipat în acest an!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți