Recenzie: Mr Breezy – Sahara Beck

Recenzie: Mr Breezy - Sahara Beck

În cel mai recent single al său, ‘Mr Breezy’, Sahara Beck adoptă o atitudine lejeră și nepăsătoare, care poate fi tortură pentru cel care o resimte. Sahara a descris ‘Mr Breezy’ drept tipul care îți oferă o senzație falsă de confort, doar pentru a-ți trage covorul de sub picioare, lăsându-te să te întrebi dacă v-ați cunoscut cu adevărat. Cu toate acestea, în ciuda temelor de durere și confuzie, single-ul este vesel și energic, sugerând că Sahara își schimbă abordarea și își coboară garda.

‘Mr Breezy’ mi-a rămas în minte după doar o ascultare. Lipsit de griji și captivant, single-ul folosește sunete de producție relaxante și vocea patrunzătoare și fermecătoare a Saharei pentru a pătrunde în urechile tale. Melodia a fost inclusă într-o colaborare pentru un spectacol de teatru cu Briefs Factory International, numit ‘Bite Club’, la care Sahara a fost cap de afiș. Versurile potrivite și pline de căldură, alături de o linie muzicală animată, fac din ‘Mr Breezy’ o piesă perfectă pentru o dispoziție bună.

Sahara Beck este o artistă australiană foarte apreciată, adesea numită astfel de afirmații precum ‘cameleon muzical’ sau ‘dynamo creativă’. Această artistă pop în vârstă de 26 de ani a atins realizări impresionante în cariera sa, inclusiv câștigarea mai multor premii muzicale Queensland, turnee și lansări de albume/EP-uri. Sahara urmează să lanseze un album în 2023, din care ‘Mr Breezy’ este single-ul principal.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți