Recenzie: Multitask – Bethia

Recenzie: Multitask - Bethia

Recenzie: „Multitask” – Bethia

„Multitask” este cel mai nou single al artistei și compozitoarei Bethia, originară din Marea Britanie. În acest cântec, Bethia folosește elemente atât din genurile R&B, cât și pop, pentru a crea o melodie care povestește despre o relație cu cineva care nu manifestă suficientă grijă și implicare. Această persoană nu numai că nu depune aceeași cantitate de efort, dar nici măcar nu-și acordă atenția partenerului său. Plecând de la o astfel de experiență, Bethia scrie „Multitask”, care se adresează ascultătorilor care au trecut prin dinamici similare în relații și dovedește că există lumină la capătul tunelului.

„Multitask” reprezintă o îmbinare perfectă a stilurilor muzicale prezente în genurile Pop și R&B. Folosind referințe sonice întâlnite în mod obișnuit în aceste genuri, Bethia crează, totuși, o piesă originală și completă proprie. Energiea și efectul captivant al piesei atrag imediat ascultătorii în universul lui Bethia și a poveștii sale. O parte remarcabilă din „Multitask” este când întreaga dinamică a melodiei încetinește după al doilea refren. Acesta reprezintă o alegere tipică de producție întâlnită în multe piese de R&B, pe care Bethia o integrează izbitor de bine în „Multitask”. Trecerea în ritm „slow mo” adaugă entuziasm și imprevizibilitate nu doar producției, ci întregii piese.

Bethia este o cântăreață și compozitoare din Marea Britanie care a lansat muzică începând cu anul 2017. Bethia a fost întotdeauna atrasă de muzică, în special de genurile R&B și Pop. Păstrându-și originalitatea, Bethia s-a inspirat din muzica artiștilor precum Ariana Grande și Alina Baraz. Recent, Bethia a explorat într-adevăr genul R&B prin colaborarea cu producătorul Mört. Împreună au creat muzică ce integrează sunete caracteristice alternative R&B și trap soul. Mört a fost de asemenea instrumental în crearea celui de-al doilea EP al lui Bethia, „PT. 2”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți