Recenzie: My Mistakes – Nessi

Recenzie: My Mistakes - Nessi

Maya Angelou a spus odată: „nu există o durere mai mare decât să porți o poveste nespusă înăuntrul tău”. Suntem grăbiți să vorbim despre succesele din povestea noastră, dar ascundem greșelile noastre. În realitate, ar trebui să spunem totul. Ar trebui să fii mândru de realizările tale și de cât de departe ai ajuns. Pe de altă parte, ar trebui să-i povestești și altora despre piedicile întâmpinate și ce ai învățat din ele. Până la urmă, ar putea ajuta pe cineva care trece prin aceeași situație. În ultimul ei single, „My Mistakes”, Nessi îi inspiră pe ascultători să îmbrățișeze fiecare parte a poveștii lor.

Un lucru de care m-am bucurat în această piesă a fost instrumentația. În versuri, basul este brutal, ceea ce face ca muzica să fie mâhnită. Aceasta se potrivește perfect cu versuri precum „Am ascultat medici care nu le pasă”. Pe măsură ce refrenul se apropie, se schimbă atmosfera. Începe cu cuvintele „mulțumesc lui Dumnezeu că sunt mai bine”. Această muzică devine mai luminată în timp ce Nessi cântă despre cum ploaia îi spală greșelile. În timp ce cântă asta, mi-a plăcut cum percuția constantă părea a fi o reprezentare muzicală a ploii. După acest lucru, Nessi declară „nu-mi pasă ce spune oricine, pentru că sunt atât de mândră de greșelile mele”. Ea trece de la a se supăra pe sine la a-și îmbrățișa defectele. Fiecare aspect al piesei funcționează pentru a ilustra cât de eliberatoare este această schimbare. Sunt sigur că va inspira și alți ascultători să facă la fel.

Vanessa Hutel (cunoscută și sub numele de Nessi) este o cântăreață și compozitoare din Norvegia. Ea s-a dedicat muzicii ca o modalitate de a face față momentelor dificile. Acum speră că munca ei va ajuta și pe alții în același fel. Dacă ți-a plăcut „My Mistakes”, ar trebui să asculți și noul ei single din 2022, „In Another Life”. Este un imn cu un sunet de pian atrăgător, care normalizează greșelile. „My Mistakes” este doar primul ei lansat din 2023. A început puternic și abia aștept să văd ce alte povești are de povestit! Urmați toate rețelele ei sociale de mai jos pentru a fi primii care află despre orice lansare nouă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți