Recenzie: My Place – A Story Told

Recenzie: My Place - A Story Told

A Story Told este o trupă formată din trei membri care tocmai a lansat un nou single intitulat „My Place”. Aici, ei își arată abilitatea de a crea un sunet distractiv, pop rock. Refrenul cuprinde versuri despre sentimentul că prea mulți oameni sunt în casa lor, în timp ce versurile discută despre conceptul unui ‘spectacol de magie banală’, regret și superstiție. Piesa este una dintre piesele principale de pe viitorul lor album Mundane Magic și servește ca aproape o teză pentru proiect. Este vorba despre crearea propriului loc prin eliminarea lucrurilor care nu-i adaugă sens și concentrându-se pe pozitivitate. Sunt foarte entuziasmat să văd cum continuă acestă temă odată cu lansarea albumului lor.

„My Place” este o piesă pop rock despre eliminarea a ceea ce nu adaugă valoare vieții tale. Aici, refrenul cuprinde versurile „Există prea mulți oameni atârnând în casa mea / Așa că spune-ți la revedere și dă-i dracu” / Este locul meu”. Trupa folosește o casă ca simbol pentru ideea că poți crea un loc de bine interioar. Poți decide să elimini oamenii și lucrurile din viața ta care nu te înălță. La fel cum scoți oamenii dintr-o casă aglomerată, eliminând lucrurile copleșitoare din viața ta te poate ajuta să creezi un spațiu interior care să permită apariția de noi oportunități și mentalități. Este un sentiment pe care trio-ul muzical îl transmite bine prin voci puternice, versuri și instrumentație plină de viață.

A Story Told este o trupă formată din trei membri care s-a format în 2013 în Charleston, Virginia de Vest, avându-i în componență pe Alex Chaney, Josh Allen și Jason Lieser. Chaney se ocupă de voce, în timp ce Allen și Lieser sunt chitariștii. Discografia lor este compusă din trei albume, al patrulea urmând să fie lansat pe 20 octombrie 2023. Primul lor album a fost lansat în 2016 și nu este de mirare că de-a lungul anilor au acumulat peste 200.000 de ascultători lunar și milioane de stream-uri pe Spotify. Dacă ești fan al trupelor precum Bad Suns și The Band CAMINO, A Story Told are un sunet similar pe care ar trebui să îl verifici.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți