Recenzie: My Turn – Niky Pasolini

Recenzie: My Turn - Niky Pasolini

„My Turn”, a lui Niky Pasolini, este o melodie pop despre o pasiune amoroasă. Toți am trecut prin experiența în care avem pe cineva în ochi, dar suntem prea timizi să facem primul pas. Titlul cântecului este modul lui Niky de a spune că ea simte că acum este rândul ei să îi spună acestei persoane că își dorește să fie în viața ei. Ea refuză să lase viața să treacă fără să aibă această persoană lângă ea. O dorește și este hotărâtă să facă să se întâmple. În această melodie, ea reflectă asupra emoțiilor și a procesului de a-și găsi curajul de a se apropia de acea persoană și de a-i admite sentimentele. Putem auzi cum descrie rollercoasterul emoțional, precum și faptul că ne gândim încontinuu când vine vorba să ne exprimăm în fața unei persoane care ne place. „My Turn” este una dintre cele mai ușor de înțeles melodii pe care le-am auzit în ceea ce privește dorința de la cineva, iar garantez că oricine o ascultă va reuși să se conecteze cu emoțiile și fluturii pe care Niky i-a simțit la fel.

La începutul melodiei, auzim o interpretare instrumentală. Chitara și pianul se aud puțin, dar apoi vioara se alătură vocilor angelice ale lui Niky, trimițându-ți fiori pe corp. Ea începe melodia prin a-și împărtăși că îi place cineva, dar este prea preocupată cu gândul cum să îi spună. Ea este obosită de gânduri și le ignoră, spunând că nu mai vrea să „descopere cum stau lucrurile”. În această parte a melodiei, încă auzim vioara, ceea ce conferă acestui segment al melodiei o atmosferă puțin întunecată. Ea lua în considerare să nu-și mărturisească sentimentele față de cineva pe care îl dorește, conștientă de riscul de a lăsa viața să treacă fără să facă nimic, ceea ce știa că este greșit. Cu toate acestea, ea realizează că, având frica de a face primul pas și de a nu înainta cu acea persoană, viața ei va continua și îi va scăpa oportunitatea de a petrece viața alături de ei. Așa că spune „acum este rândul meu să-ți spun că mi-ar plăcea să te cunosc mai bine, așa că oprește timpul care trece”. Realizarea ei aici este însoțită de o absență a sunetului viorii și este înlocuită cu o atmosferă mai ușoară și mai încântătoare. Acum înțelege și și-a mărturisit sentimentele față de ei. Făcând acest lucru, simte că a „oprit timpul” de a „trece”. În cele din urmă, ea a „descoperit cum stau lucrurile”.

Niky Pasolini este o cântăreață și compozitoare din Londra. „My Turn” este prima dintre cele 9 piese de pe cel mai recent album al său intitulat, „Update”. Acest album a fost lansat acum o săptămână, pe 20 ianuarie, și este cu siguranță un album calm, cu fiecare melodie sunând foarte învăluitoare pentru urechi. În „Update”, veți găsi diferite instrumente, cum ar fi banjo, pian, vioară și chitară, care dau fiecărei piese o vibrație distractivă și pop. Împreună cu aceasta, Niky a crescut la pian, violoncel și chitară, așa că este minunat să auzi aceste sunete răspândite în întregul album și să vezi experiența sa lungă în muzică în melodiile sale minunate. Nu uitați să verificați noul și incredibilul album al lui Niky, „Update”, pe Spotify și Apple Music acum!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți