Recenzie: Naive – Madishu

Recenzie: Naive - Madishu

Vampirii energetici sunt întotdeauna interesanți de tratat. Aceștia sunt indivizi care se hrănesc cu empatia și compasiunea altora până la epuizare. Ar trebui să fie ușor de observat, nu-i așa? Nu, sunt minunați în a-și păstra aparența pentru a te atrage într-o prietenie cu ei. Inițial, sunt încântători, chiar tandri. Adevărata lor natură se dezvăluie în timp, pe măsură ce află mai multe despre tine. Când îți dai în cele din urmă seama că ești prins într-o prietenie imbricată cu ei, e dificil să te desprinzi. Din fericire, piesa „Naive” a lui Madishu oferă ascultătorilor forța de care au nevoie pentru a se separa de vampirii energetici din viața lor.

„Naive” este un single electro-pop impresionant despre complicațiile legate de conexiunile toxice. Piesa începe cu ecouri îndepărtate ale refrenului înainte ca Madishu să intre cu primul vers. În acest vers, ascultătorii pot auzi clar cât sunt de prolifice vocile și lirica artistului. Acest vers și cel de-al doilea stabilesc scurt backgroundul acestei prietenii toxice. Artistul a „spus puțin prea mult” cuiva pe care nu îl cunoștea bine și a format o prietenie cu el fără să știe, pentru că acesta era „destul de drăguț”. Dar acea drăgălășenie era doar o modalitate de a-l atrage. Prietenul s-a dovedit a fi „destul de mult” de îndurat. Refrenul rupe apoi prin sunetele percutante ale corzilor și palmelor care alcătuiau melodia, înlocuindu-le cu sunete atmosferice de sintetizator. Simbolizarea faptului că Madishu rupe acea prietenie. Al treilea și al patrulea vers intră în detaliu despre cât de opresor era prietenul de odinioară. Enumerând chiar și dependența nesănătoasă pe care o avea de artist: „M-am supărat puțin / Dacă nu fac ce mi-ai spus / Dacă nu te iau cu mine”. Orice prieten care se comportă astfel nu este un adevărat prieten, așa cum a ajuns artistul să descopere pentru el însuși și acum împărtășește pentru ascultători. „Naive” este o narațiune încurajatoare despre înțelegerea când cineva nu are cele mai bune intenții și că încheierea conexiunii cu acea persoană este un mijloc de auto-sănătate.

Originara din Austria, artista și compozitoarea Madishu a fost întotdeauna creativă și inventivă artistic. De la scrierea și interpretarea primei sale melodii pentru ziua mamei sale în gimnaziu până la devenirea unei artiste apreciate în sfera indie-pop diversă, nu este de mirare de ce Madishu adună rapid un număr mare de fani. Dar lucrurile nu se opresc aici. Artista este și responsabilă pentru producție, designul scenelor și costumelor pentru spectacole, precum și crearea copertelor și conceptelor vizuale pentru videoclipurile sale muzicale. Madishu redefinește cu adevărat ceea ce înseamnă să fii un spectacol de o singură femeie, imersând complet ascultătorii în starea ei de spirit. Dacă ți-a plăcut să pătrunzi în lumea artistei la fel de mult ca și mine, arată-i puțină dragoste virtuală prin stream-uri, like-uri și urmări.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți