Recenzie: Nearly Always You – Addie Coons

Recenzie: Nearly Always You - Addie Coons

„Nearly Always You” de Addie Coons este povestea unei călătorii prin dragoste. O călătorie pe care niciunul dintre cei doi nu pare să vrea să o facă, dar care este aproape inevitabilă. Ea discută despre frica de angajament într-o relație, sau dorința de a fi, cu cineva care își teme angajamentul. „Nearly Always You” este un titlu exemplar care reflectă acest mesaj. Desigur, întotdeauna ei, dar ea nu poate spune asta pe deplin. Dragostea neîmpărtășită este un subiect popular al cântecelor despre inimă frântă, dar ce se întâmplă cu dragostea împărtășită care nu poate fi mai mult decât atât? Aceasta este povestea încercării de a găsi locul unde să-și plaseze dragostea. Este evident personală, cu versuri care detaliază momente de afecțiune, precum și de indiferență. Cântecul pune accent pe ideea de ascundere a emoțiilor, dar o face într-un mod care în sine este emoțional și vulnerabil. „Nearly Always You” aduce ascultătorul tot mai aproape de Addie și, poate, chiar de ei înșiși.

Cântecul începe cu un pian delicat, peste care Addie începe să cânte într-un ton la fel de suav. Acest lucru continuă un timp în timp ce reflectă asupra momentelor de îndrăgostire, reflectând natura narativă a piesei. Când începe refrenul, nu există o schimbare majoră în sunet sau o supraproducție de efecte sonore care să încerce să facă această parte a cântecului să pară emoționantă. În schimb, doar cu o schimbare în vocea ei și un instrumental puțin mai puternic, este emoționantă în sine. Vocea ei este atât de puternică încât capturează acest moment de una singură. Există o altă perioadă scurtă de imagini și povești cu acel pian familiar, iar apoi își reinterpretează al doilea refren. La acest punct, ascultătorul aude o pauză în instrumentalul obișnuit pentru o surpriză plăcută a unei chitare electrice care pare să curgă cu cântecul ei. Aceste momente oferă claritate asupra adevăratei puteri a sentimentelor ei, restul cântecului fiind, desigur, sincer, dar aici, în momentele cele mai strigate, cele mai frumoase ale cântecului ei, devine atât de emoțional. Apoi, încheie prin a introduce acel titlu perfect pentru prima dată: „Every thought in my mind is nearly always you” (Fiecare gând în mintea mea este aproape mereu despre tine).

Addie Coons este o tânără artistă, iar „Nearly Always You” este prima ei lansare pe Spotify. Ea este în clasa a XI-a la Zionsville High și și-a dedicat viața muzicii în măsura în care poate la vârsta ei. Participă la orchestră școlii, cântând recent la trompetă pentru versiunea lor nominalizată la premiile Broadway World a muzicalului „Into The Woods”. A participat la ansamblul jazz all state, la corul show al lui Zionsville și la alte grupuri de spectacole live. Cu toate acestea, calitatea sa cea mai admirabilă este vocea ei, fiind extrem de talentată și la mai multe instrumente. Ea cântă, așa cum se poate vedea din contribuția sa la orchestră, la trompetă, dar și la chitara acustică și electrică, precum și la pian. Tiktok-ul ei prezintă mostre de acest fel, precum și vocalize, asigurați-vă că o urmăriți și să țineți pasul cu Addie Coons pe măsură ce își continuă călătoria în lumea compoziției muzicale pe care și-a început-o.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți