Recenzie: Neon (feat Myah Marie) – Night Acclaim

Recenzie: Neon (feat Myah Marie) - Night Acclaim

Ai trecut vreodată printr-o stare mentală proastă? În single-ul „Neon” produs de Night Acclaim și realizat în colaborare cu Myah Marie, artiștii discută despre sprijinirea celor din jur atunci când aceștia au nevoie de ajutor. Vocalistul cântă despre cum, ori de câte ori o persoană din viața ei se află într-o stare întunecată, ea va fi acolo, ca o lumină neon, care să le ofere o zi mai bună. Desi mesajul poate părea puțin greu având în vedere discuția despre sănătatea mentală, este, în ansamblu, o piesă care te inspiră să fii alături una de cealaltă. În „Neon (feat. Myah Marie)”, creatorii arată că există o putere în a cere ajutor și sprijin din partea celorlalți. Această temă ușoară este completată de melodia optimistă și prindătoare.

Cântecul începe cu câteva acorduri ușoare de chitară înainte ca Myah Marie să înceapă să cânte cu o voce fascinantă. Pe măsură ce piesa continuă în refren, se adaugă tobe rapide și captivante care completează versurile vesele și încurajatoare. Momentul culminant al piesei este puntea, în care interpretul repetă „Voi fi acolo, voi fi acolo”. Aceasta încheie puntea cu o emisiune vocală uluitoare pentru a sublinia sprijinul său. Înainte ca single-ul să se încheie, refrenul este repetat cu voci suprapuse care arată gama largă a cântărețului. În ansamblu, este o piesă de neuitat care trebuie adăugată în lista ta de redare următoare.

Night Acclaim este un artist din New Jersey care a crescut înconjurat de muzicieni. Fiind în preajma artiștilor și ascultând muzicienii săi preferați precum Katy Perry și Betty, acesta a fost inspirat să lucreze la pasiunea sa și aceasta l-a motivat să-și cultive talentul. Demersul muzical al lui Night Acclaim l-a condus să-și lanseze primul său single în decembrie 2021, intitulat „A Little Bit”, care a adunat peste 4.000 de stream-uri pe Spotify și a stabilit tonul pentru viitoarele piese pop distractive pe care artistul le va lansa. Deși compozitorul nu a lansat încă un album, a lansat mai multe single-uri de la debutul său, câștigându-și astfel peste 13.000 de ascultători lunar pe Spotify.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți