Recenzie: Never Be the Same – Danielle Mattachini

Recenzie: Never Be the Same - Danielle Mattachini

Câteodată, pentru a te regăsi pe tine însuți, trebuie să pierzi pe cineva. Și abia atunci când te iubești pe tine însuți vei ști cine ești și cu cine ești destinat să fii. În cântecul ei sincer, „Never Be the Same”, Danielle Mattachini reflectă frumos momentul în care și-a dat seama că a decis să se iubească pe sine și durerea care a dus-o acolo. Chitara măiestrit interpretată, acompaniată de sintetizatoare nostalgice, acorduri triste de pian și vocea rezonantă a lui Danielle, alcătuiesc o piesă atemporală care servește un scop mai înalt decât simpla „ascultare ușoară”. Versurile sale vulnerabile precum „Chemându-l pe nume//Cu ambele mâini pe inima mea cu durere” și „Căci ziua în care am amândoi ne-am despărțit//A fost momentul în care m-am schimbat” sunt ceea ce face ca acest cântec să fie mai mult decât o poveste, ci un mesaj. „Never Be the Same” este atât o îmbrățișare reconfortantă, cât și o scrisoare de iubire de sine pentru cei care trec prin pierdere și caută să-și găsească identitatea după aceasta.

Utilizarea propriei voci în beneficiul societății este ceea ce ar trebui să facem atunci când avem ocazia. Nu există îndoială că Danielle Mattachini a folosit oportunitatea de a face acest lucru prin muzica ei. Pasiunea ei pentru scriere și împărtășirea propriei povești strălucește prin cuvintele sale. Mai ales în „Never Be the Same”, unde își exprimă durerea dintr-o relație anterioară, transformând o poveste lacrimogenă într-o învățătură strălucitoare despre cum l-a modelat ca persoană. Cu vulnerabilitatea sa lirică, încurajarea uluitoare și instrumentația plină de speranță, „Never Be the Same” a lui Danielle Mattachini este cu adevărat lumina la capătul tunelului întunecat.

Danielle Mattachini este o cântăreață și compozitoare canadiană. Primul ei single, „What it Feels Like”, a fost lansat în 2021 și a strâns 2.7k ascultări în cinci luni pe Spotify. De atunci, ea a lansat cel mai nou single „Never Be the Same”, demonstrând încă o dată harul ei nativ pentru compoziție. Deși are doar două single-uri lansate, pasiunea ei pentru scrierea de cântece este o promisiune sigură că mai urmează multe. Prin urmare, Danielle Mattachini este un nume pe care nu veți dori să-l uitați.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți