Recenzie: Never Dance Again – Kelli-Leigh

Recenzie: Never Dance Again - Kelli-Leigh

În al doilea act al piesei „Twelfth Night” a lui Shakespeare, publicul vede infama scrisoare adresată „iubitei necunoscute”. Scrisoarea vagă avea intenția să fie o glumă practică pentru unul dintre personaje și evidențiază modul în care oamenii pot crea scenarii fantastice care validează propriile credințe prin comunicare indirectă. Cu toate acestea, trebuie să existe o dezbatere mai amplă în jurul întrebării abstracte pe care o propune: cum este să fii adorat fără a fi recunoscut? Aceasta este o experiență unică cu care Kelli-Leigh este foarte familiară. Vocea iconică a artistei este auzită în hiturile cunoscute de vară precum „I Got U” de Duke Dumont și „I Wanna Feel” de Secondcity, printre altele – dar se pot găsi doar referințe pentru munca ei printr-o căutare profundă pe internet. Acum, ca artist independent, Kelli-Leigh primește recunoaștere în mod meritat cu cel mai nou single al său, „Never Dance Again”.

„Never Dance Again” este un single captivant de muzică dance-pop care îi transporte pe ascultători înapoi în vârful hiturilor house din anii ’90 târzii. Single-ul se deschide cu o melodie hipnotizantă înainte de căderea primei strofe. Versurile de deschidere confirmă faptul că aceasta va fi o experiență auditivă care explorează montagne-russele de emoții pe care le avem după despărțire. Ascultătorii pot identifica ușor fluctuația emoțională între momentele dulci de nostalgie văzute în videoclipul muzical care a fost, de asemenea, regizat și editat de Kelli-Leigh și accesurile de furie care duc la „ruinarea vechilor scrisori”. Dar cel mai mare spectacol de admirat este refrenul, în care gama vocală și priceperea artistei sunt evidențiate. Odată cu căderea ritmului, ascultătorii se bucură de livrarea puternică a lui Kelli-Leigh care atinge inflexiunea, intonația, tonalitatea și timbrul. Este uimitor – este foarte clar de ce aceasta este vocea la care oamenii apelează să facă hituri de vară. Refrenul recunoaște, de asemenea, cât de dificil este să ne implicăm în experiențele și hobby-urile pe care le-am împărtășit odată cu partenerul nostru. Participarea la aceste activități după despărțire nu numai că aduce în minte amintirile acestui partener, dar le și afectează în același timp. Ceea ce demonstrează în continuare cât de tulbure este această perioadă emoțională. Este necesar, totuși, să ne permitem să ne îmbrățișăm greutatea acestor sentimente intense și extinse pentru a începe vindecarea și a merge mai departe. Și nu pot să-mi imaginez o modalitate mai bună de a uita de cineva decât prin a te pierde în „Never Dance Again”.

Kelli-Leigh este o cântăreață și compozitoare din sudul Londrei. După ce a participat la majoritatea hiturilor din topul muzicii de dans din Marea Britanie în anii 2010, artista era pregătită să abordeze mai multe aspecte ale industriei muzicale cu creațiile sale originale. În 2018, Kelli-Leigh a înființat propria ei casă de discuri autodidactă, Music Core, pentru a lansa proiecte solo și toată muzica ei viitoare. „Never Dance Again” este primul ei single dintr-un viitor EP de patru piese – așadar, fii cu ochii pe ea! Vocea și scriitura legendară a artistei i-au adus trei înregistrări de top 10 în Marea Britanie, două numere 1 în Marea Britanie, două numere 1 pe Billboard Dance Chart și două nominalizări la premiul Grammy. Recent, Kelli-Leigh a primit credit de autor pe albumul Nite Version al lui Diplo pentru single-ul de muzică dance-pop cu temă tropicală al lui Aluna, „Forget About Me”, în luna ianuarie a acestui an. Dacă ți-a plăcut la fel de mult hitul puternic al lui Kelli-Leigh ca și mie, arată-i dragostea virtuală prin fluxuri, aprecieri și urmări.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți