Recenzie: Never Mine – Mikalyn

Recenzie: Never Mine - Mikalyn

Recenzie: „Never Mine” – Mikalyn

Durerea unui iubire neîmpărtășită este ascuțită. Iubirea a fost întotdeauna grea în sine. Este mereu o montagnes-russe de emoții, fie că îți place sau nu. Amărăciunea care vine odată cu iubirea neîmpărtășită este un sentiment rece și greu de caracterizat. Noua piesă a lui Mikalyn, „Never Mine”, explorează întunericul unei iubiri neîmpărtășite, iluziile pe care le alăptășește și daunele care vin odată cu aceasta. Utilizând instrumentale melancolice și vocile adânci și senzuale ale lui Mikalyn, piesa deschide un sunet uluitor de altele decât celelalte. Producătorul acestei piese, Chris Grey, este un adevărat talent în domeniul său. El a creat magistral o peisaj sonor atmosferic care transportă ascultătorul în scena pe care Mikalyn o zugrăvește cu cuvintele ei.

Piesa este melancolică și întunecată. Discută punctul de vedere al unei persoane care este disperată de iubire. Au inventat o întreagă relație cu acea persoană doar în mintea lor. Deluziile acestei persoane sunt relatabile și este greu să nu simpatizezi cu conceptul. Toți am căzut victimă iubirii neîmpărtășite și „Never Mine” ia acest lucru în considerare. Basul puternic este întunecat și umple spațiul, în timp ce sintetizatoarele adaugă o anumită notă de eleganță care ridică întregul proiect. Mikalyn iubește să experimenteze cu genurile de dans și EDM, folosindu-le pentru a-și influența munca. Aceste influențe sunt evidente în această piesă. Refrenul exploziv leagă temele împreună. Versurile „este o fantezie a minciunilor // doar pentru această noapte // aș lăsa-o să mă înșele mintea” pun totul în perspectivă. Tot ce este enunțat în versuri este doar o fantezie în mintea persoanei. Ei nu au fost niciodată împreună și în final totul a fost doar speranțe și visuri. Această piesă este incredibil de relatabilă; adaugă ceva nou subiectului iubirii neîmpărtășite și înțepătura pe care o poate avea.

Mikalyn este o artistă canadiană care a avut o traiectorie de carieră destul de neortodoxă. A fost descoperită pentru prima dată de o casă de discuri braziliană după ce a postat pe Soundcloud. Acest lucru a dus la colaborări masive cu unele artiste uimitoare și la promovarea carierei sale. Această experiență a fost un pas în direcția cea bună și a înțelept-o să-și îndeplinească visurile. Melodiile ei au avut succes masiv la streaming și au fost chiar incluse în mai multe liste de redare Spotify. Mikalyn este încă în mișcare, lansând apăsător după apăsător și-și mărește baza de fani în fiecare pas al drumului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți