Recenzie: new classic – XTIE

Recenzie: new classic - XTIE

Nu ar trebui să schimbi niciodată nicio aspect din ceea ce ești ca să mulțumești pe altcineva. A trebuit să joci un rol poate fi epuizant. XTIE cântă într-o melodie upbeat electro-pop numită „new classic” despre trecerea prin această luptă și ieșirea din ea cu o nouă încredere în sine. Se mândrește cu independența recent descoperită și cu felul în care se simte bine să își „facă propria magie”. Piesa îi îndeamnă cu tărie pe ascultători să-și examineze viața și să vadă dacă există ceva care îi ține în loc de aceste sentimente eliberatoare. Până la urmă, viața e prea scurtă pentru a fi altceva decât propria ta autenticitate la 1000%!

Mi-a plăcut orchestrarea generală a piesei. XTIE s-a asigurat că se reflectă starea de spirit fericită atât în muzică, cât și în versuri. Sunetul electronic a fost o alegere stilistică foarte bună, deoarece piesa era foarte „ușor de dansat”. Toată lumea știe că cea mai ultimă reprezentare a libertății este să dansezi ca și când nimeni nu te-ar vedea. În ceea ce privește versurile, partea mea preferată a fost refrenul. Mi-a plăcut cum cea mai mare parte a acestuia era spusă ca și cum ar fi un mantra. Ascultătorul are numeroase zicători memorabile pe care să le aducă cu el. Favorita mea a fost „Este o nouă eră, îmi creez propria magie”.

XTIE este o cântăreață, compozitoare și producătoare independentă din Hong Kong. Ea îmbină ritmurile pop groovy cu povești pline de inspirație. Această combinație a primit numeroase laude din partea publicațiilor muzicale din întreaga lume, cum ar fi MTV Asia și BBC Radio. O altă piesă a sa, „Skin”, a ajuns pe locul 1 în topurile muzicale din Hong Kong. Piesa este similară cu „new classic”, deoarece promovează un mesaj de vindecare și găsirea sinelui adevărat. Pe lângă faptul că scrie și produce singură propria muzică, ea își folosește și expertiza pentru a scrie cântece pentru artiști de K-Pop și alți artiști populari din Hong Kong.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți