Recenzie: Night Bus – Caitlin Lavagna

Recenzie: Night Bus - Caitlin Lavagna

Piesa indie-pop „Night Bus” de Caitlin Lavagna este o ascultare obligatorie pentru oricine apreciază muzica indie bine realizată! Vocea bogată și gravă a lui Lavagna este, poate, partea mea preferată a acestei piese; interpretarea vocală este încântătoare. Îmi place atmosfera tristă și dezolantă a instrumentelor și producției; esta o piesă pe care chiar aș asculta-o în timpul meu liber. Are o senzație similară cu atunci când te uiți pe fereastră în mijlocul unei furtuni de zăpadă într-o noapte de iarnă rece. Sentimentul familar al pustietății este portretizat la începutul acestei piese.

Această piesă m-a readus în 2014 imediat, în cel mai bun mod posibil. Mă simt amintit de artiștii indie Birdy și Lucy Dacus. Această melodie melancolică vorbește despre tristețe și respingere. Indiferent cât de mult încerci, tot ești ignorat. Această piesă recapitulează durerea și oferă aproape un comfort în acest sentiment, pentru că te-ai obișnuit cu el. Această piesă are un ritm alert; cu siguranță nu se târăște. Lungimea ei de trei minute și jumătate este perfectă și face exact ceea ce trebuie în acest interval de timp.

Caitlin Lavagna, o artistă indie originară din sudul Țării Galilor, își face un nume. Este o actriță aspirantă, alături de cariera ei muzicală. Caitlin flirtază cu multe genuri muzicale, citând rock, pop, folk, soul și reggae drept principalele sale influențe. De asemenea, se inspiră din câteva formații retro cunoscute, printre care se numără Sting și Fleetwood Mac. A lansat două melodii pe contul ei de Spotify, iar „Night Bus” este a doua lansare a sa.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți