Recenzie: Night Moves – Tomsy

Recenzie: Night Moves - Tomsy

Uneori, când ești tânăr, iubirea care durează o noapte poate fi cea mai puternică emoție pe care ai simțit-o până acum. Nu există nimic ca senzația de a face dintr-o persoană pe care abia o cunoști întreaga ta lume doar pentru câteva ore. Singurătatea este grea și uneori tot ce ai nevoie este persoana potrivită cu care să petreci puțin timp și să-ți satisfaci nevoia de atenție, până când trebuie să te întorci la realitate. Este amuzant cum un străin poate aprinde în tine o flacără atât de strălucitoare. „Night Moves” de Tomsy vorbește despre una dintre acele nopți în care fiecare decizie greșită pe care o iei pare atât de corectă.

Paisajul sonor nostalgic, cu influențe de muzică dance pop și sintetizatoare, îmi aduce aminte de The Weeknd, în timp ce tonul vocal incredibil și controlul lui Tomsy îmi amintesc de Charlie Puth. Este o combinație fantastică care este acum „Night Moves”. Dacă mă întrebi pe mine, este foarte greu să rămâi în loc în timp ce asculți această melodie. Este extrem de captivantă și are o energie atât de grozavă încât este imposibil să nu vrei să dansezi. „Night Moves” te pune într-o stare scandaloasă pe măsură ce pui în perspectivă versurile. Este o piesă perfectă pentru o plimbare nocturnă cu prietenii tăi când te îndrepți spre o petrecere sau un club.

Tomsy, cunoscut și ca Tom McGeoch, este un cântăreț/compozitor, multi-instrumentist și producător originar din Columbus, Ohio. Călătoria muzicală a lui Tomsy a început cu tobele, pe care le-a cântat în trupe de pop punk încă de la vârsta de 11 ani. Este absolvent al Berklee College of Music și s-a mutat ulterior în Los Angeles pentru a-și continua cariera. Tomsy îmbină în mod complet semnificația a ceea ce înseamnă să fii artist, experimentând în fiecare aspect al procesului creativ, care este muzica. Deși a petrecut mult timp colaborând cu alți artiști, este pregătit să-și împărtășească sunetul său personal și unic cu lumea sub numele de Tomsy.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți