Recenzie: Nightmare – Sarah Anne Fernandez

Recenzie: Nightmare - Sarah Anne Fernandez

Din nou cu un nou single, Sarah Anne Fernandez a lansat astăzi, pe 13 ianuarie, „Nightmare”, pentru ca toată lumea să o audă. Potrivit artistei, „Această piesă explorează ideea de a găsi încredere în sine și de a fi puțin răzbunătoare după o despărțire haotică”. Cu noul său release, Sarah transformă un cântec despre despărțire în ceva puternic. „Nightmare” preia acele sentimente de furie și durere pe care alții le cunosc prea bine după o despărțire și le transformă într-un cântec care îi înalță pe ascultători. Cu versuri precum „Poți să visezi cu altcineva, dar să știi că eu voi fi în coșmarurile tale să-ți dau foc”, Sarah oferă un cântec power-pop electronic, cu un refren înfricoșător și o melodie captivantă.

După single-ul său de debut „Drowning”, această artistă pop în plină ascensiune lansează al doilea single original, „Nightmare”. În această piesă, Sarah le arată celorlalți să aibă grijă, deoarece coșmarul lor s-ar putea să fie chiar ea. Vocea puternică a lui Sarah este protagonista în această piesă, împreună cu versuri intime și vulnerabile, care capturează emoțiile care apar după o despărțire. Unul dintre lucrurile mele preferate a fost utilizarea inteligentă a versurilor pline de furie de-a lungul piesei. „Nightmare” debutează cu „Am vrut să fiu visul tău, dar nimic cu tine nu este cum pare”. Sarah continuă această poveste și creează anticipare pentru refrenul care urmează. Noul său release acoperă toate aspectele unei relații nereușite, întrucât recunoaște: Dacă vrei să o ai înapoi, va fi prea târziu și nu vei găsi pe altcineva ca ea, înainte de a lovi tare cu ultima linie a piesei, când cântă: „Fiecare zi fără mine este iad trăit”. Sarah este adesea recunoscută pentru vocea sa în stil Broadway, cu toate acestea, nu există îndoială că poate oferi și o interpretare impresionantă și un registru pentru muzica pop, așa cum se poate vedea aici.

Sarah Anne Fernandez este o cântăreață, compozitoare, actriță și muziciană cu sediul în New York City. Puternica ei voce a fost auzită pe multe scene și în spectacole live de-a lungul anilor, în timp ce a interpretat roluri principale în multe musical-uri de-a lungul anilor. Recent a făcut un tur prin țară interpretând rolul lui Elphaba în turneul nord-american al producției „Wicked”. Când vine vorba de muzica sa proprie, Sarah este cunoscută pentru povestirea sa și sinceritate, ceea ce se leagă bine cu cei care ascultă. Stilul ei muzical este influențat de artiști precum Taylor Swift, Paramore, Lady Gaga și Phoebe Bridgers. Abia în 2021 a fost pentru prima dată recunoscută pe Spotify pentru remixul ei pop-punk al cunoscutului single al Oliviei Rodrigo, „Deja vu”. Aproape exact un an mai târziu, Sarah a lansat prima ei piesă originală, „Drowning”. Fiecare dintre aceste single-uri a obținut mii de stream-uri pe platformă. Ultimul single al său, „Nightmare”, este al treilea release pe Spotify și îl puteți asculta acum!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți