Recenzie: Nineteen – Ruthie Craft

Recenzie: Nineteen - Ruthie Craft

Muzica nu este doar menită să fie auzită; poate fi simțită. Fiecare alegere pe care un artist o face este intenționată pentru a transmite un mesaj, o emoție, o experiență. Aici, în timp ce primele bătăi de tobe ale piesei „Nineteen” încep, pot simți profunzimea și puterea celui mai recent single al lui Ruthie Craft. Vocea ei este puternică – este plină de suflet și emoție. Pe măsură ce cântă despre dorința de a reveni și de a schimba trecutul, de a reveni când încă știa ce își dorește, când 19 nu însemna să adune bucățile unui inimă frânte, simțim fiecare cuvânt. Amestecând sunete pop și soul în muzică, Craft a creat cu adevărat o piesă îndrăzneață.

„Nineteen” pare să fie despre a te îndrăgosti și apoi a te destrăma. Simțind totul pentru cineva când erai atât de tânăr, iar apoi, neștiind sigur ce îți dorești sau cum să mergi mai departe. În refren, Craft cântă „Du-mă înapoi în timp când / 19 nu era un număr atât de rău / Înainte să mă scufund / Rescrie amintirile și / Anulează modul în care mi-ai încurcat gândurile.” Este un sentiment simplu: nu poți simți lipsa a ceea ce nu ai avut niciodată. Dacă ar putea reveni înainte ca totul să se destrame, s-ar simți mai tânără. Nu s-ar confrunta cu durerea, dezamăgirea și eșecurile în relația lor. Nu ar privi plecarea acestei persoane. Nu s-ar afla în doliu pentru ceea ce au avut și pentru ceea ce a cauzat. Aceste versuri sunt acompaniate de sunete de tobe și chitară care continuă să crească și să mă țină captivat pe parcursul piesei. Vocea ei strălucește și ea pe întreaga piesă, cu poignanță, claritate și vivacitate.

Ruthie Craft, o cântăreață și compozitoare născută în Seattle, dar bazată în Austin, și-a făcut un nume în industria muzicală prin participarea ei alături de Keith Urban la Washington State Fair, timpul petrecut în al doilea sezon al American Idol și câteva single-uri încărcate pe Spotify. Vocea ei este bogată și expresivă, iar versurile ei sunt, de asemenea, pline de pasiune. „Nineteen” este primul ei single din 2023 și doar unul dintre cele planificate pentru acest an, toate în anticiparea primului ei EP la care lucrează în prezent. Dacă doriți să fiți la curent cu noile ei piese, asigurați-vă că verificați linkurile către rețelele sociale enumerate mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți