Recenzie: No Drama – Joanna Borne

Recenzie: No Drama - Joanna Borne

Darul cu conflictul poate fi foarte obositor. Toată energia negativă te consumă încet până nu mai rămâne nimic. Cu toate acestea, un poem pe care l-am învățat când eram copil proclamă că „nu poți sari peste el, trebuie să mergi prin el”. În piesa ei upbeat pop, „No Drama”, Joanna Borne cântă despre cât de eliberator este să te afli în cealaltă parte a unui conflict. După ce a reflectat la tot ceea ce a trecut, Borne le arată clar ascultătorilor că este mai mult decât dispusă să-și lase în urmă trecutul. De fapt, este gata să se strecoare din calea dramei în cazul în care aceasta o va mai urmări vreodată. Joanna a scris „No Drama” ca un imn anti-bullying, sperând să aducă mai multă conștientizare asupra problemei continue cu care se confruntă mulți oameni în fiecare zi, dar și ca o melodie încurajatoare pentru cei care au nevoie să o audă.

Toate aspectele cântecului ilustrează libertatea pe care o simte Borne pentru că nu are „drame”. Începând cu instrumentația, la început auzi o linie de bas agitată când începe primul vers. Când ajunge la refren, muzica pare să erupă cu o trompetă și tobe. În primul vers, Borne începe prin a oferi ascultătorilor o senzație a dramei pe care o experimenta cu oameni plini de ură. Ea cântă, „încercând să ard numele meu în această localitate cu ceea ce ai spus.” Refrenul începe apoi cu cuvintele „refuz! Fără dramă!” Mi-a plăcut și cum avansează restul piesei, deoarece pare ca Borne se îndepărtează tot mai mult de conflict. Pe punte, ea declară că „astea nu-mi vor afecta niciodată.” Această melodie reprezintă depășirea suferinței pe care ai simțit-o din cauza altora și trăiești viața ta fără a te mai interesa atât de mult ce cred ceilalți.

Joanna Borne este pasionată de multe aspecte ale muzicii sale, unul dintre acestea fiind calitatea sunetului. De fapt, ea a colaborat cu unul dintre inginerii de sunet ai lui Shakira pentru a crea sunetul potrivit pentru dans la „No Drama”. Aceasta este prima ei lansare în 2023. Dacă vrei să asculți mai multe piese ale ei, verifică single-ul ei din 2022, „My Friend”. Are un mesaj foarte relevant despre efectele negative pe care tehnologia le are asupra oamenilor. Este cu atât mai potrivit, deoarece scopul principal al lui Borne în scrierea muzicii este ca ascultătorii să aplice mesajele din melodiile sale în propriile lor vieți. Cred că reușește cu siguranță acest lucru în aceste două piese. Urmărește toate rețelele sociale ale lui Borne de mai jos pentru a fi primul care află de noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți