Recenzie: No Saint – JACKLYN

Recenzie: No Saint - JACKLYN

Toate relațiile din viața ta ar trebui să o facă mai bună. Ar trebui să te înconjoare cu oameni care te susțin și te împing să fii cel mai bun. Cu toate acestea, să fii în preajma unor oameni toxici poate fi foarte epuizant fizic și emoțional. JACKLYN știe asta și își împărtășește experiențele în noul ei single, „No Saint”. În situația ei, persoana cu care era într-o relație o denigra și îi spunea că JACKLYN nu va fi nimic fără ei. Ea a crezut minciunile înainte. Acum, este gata să se ridice mai presus de asta și să-și recupereze puterea. Știu că acest cântec va inspira ascultătorii cu oameni toxici în viața lor să facă același lucru.

Acest cântec este sfidător, iar fiecare aspect al lui contribuie la această atmosferă. Instrumentația începe cu o chitară serpuindă în spatele cuvintelor, „să fi cu tine este ca o tortură.” Sună ca și cum ceva se construiește. Muzica se amplifică odată cu cuvintele, „nu spune că mă vei salva, tu nu ești un sfânt.” Chitara continuă și se adaugă aplauze în spatele ei. La sfârșitul refrenului, JACKLYN cântă, „tu știi, eu știu, tu ești cel vinovat.” Mi-a plăcut în mod deosebit această frază, deoarece arată că ea își depășește povara acestei relații toxice și merge mai departe cu viața ei. Este la fel și cu o altă frază din ultimul vers când spune, „crezi că ai lăsat o cicatrice, știi că te înșeli. JACKLYN a trecut prin multe cu această încercare. Merită însă, deoarece iarba va fi cu siguranță mai verde pe partea cealaltă.

JACKLYN este o cântăreață și compozitoare născută în West London. Influentele ei muzicale sunt o combinație între soul și R&B și pop contemporan. Munca ei a făcut valuri atât în Londra, cât și la nivel internațional. JACKLYN a avut două concerte sold-out acolo anul trecut și a fost prezentă în lista de redare „New Music Friday” de pe Spotify. „No Saint” este a doua lansare a ei din 2023. Prima a fost un alt single numit „Insane”. Versurile au o vibrație relaxată, jazzy care se amplifică în refren. Versurile vorbesc despre lupta de a naviga prin iubire. Mi-a plăcut foarte mult să analizez muzica lui JACKLYN și abia aștept să aud ce va veni în viitor. Urmați toate rețelele sale de socializare de mai jos pentru a fi la curent cu noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți