Recenzie: North to South – REYKO

Recenzie: North to South - REYKO

REYKO, „North to South” este o melodie care urmărește călătoria unei persoane spre creștere și noi aventuri, dar este narată de o persoană separată. Această persoană și-a împachetat bagajele în mașină și călătorește spre sud. Cu doar bunurile lor, speranțe și vise, această persoană începe de la zero, fără nimic de pierdut. Deși poate fi înspăimântător să lași totul în urmă pentru a începe o nouă aventură, această melodie ne spune că atunci când ai un vis pe care vrei să-l urmărești și să-l transformi în realitate, nu ar trebui să ai nimic care să te împiedice să îl atingi. Și ceea ce poate veni odată cu asta este o viață nouă, „doar o linie dreaptă spre necunoscut”.

Vocea solistului are un sunet mai liniștit, aproape ca și cum ar folosi o manieră șoptită de cântat, ceea ce te poate aduce aminte de melodiile lui Billie Eilish. Cu o voce joasă și șoptită pe întreg parcursul piesei, cred că această alegere de sunet a fost interesantă în ceea ce privește versurile. Melodia vorbește despre noi începuturi și creștere, așa că, în loc să fie o piesă veselă pentru a evidenția sensul pozitiv al poveștii lor, solistul face tocmai opusul. Aceasta a fost o modalitate unică de a arăta emoția de a lăsa ceva în urmă. Deși versurile arată un sentiment de fericire și mândrie pentru persoana care se mută în întreaga țară, solistul folosește o voce lentă și emoțională pentru a descrie cum s-ar fi simțit pentru ei să lase totul în urmă, să-și împacheteze mașina și să plece. Cu aceasta în spatele unui moment foarte sentimental, persoana care se mută probabil că s-a simțit emoțională în timp ce conducea departe în mașina lor, știind că lasă tot ce iubeau și erau obișnuiți, totul în urmă. Versurile pozitive arată că, chiar dacă creșterea vine cu despărțire sau momente inconfortabile, merită în cele din urmă să vezi cât de departe ai ajuns.

REYKO este o trupă alternative-pop cu sediul în Londra. „North to South” este una dintre cele 10 melodii de pe cel mai nou album al lor intitulat „Fantasía”. Este acum cel de-al treilea album al lor și a fost lansat pe 20 ianuarie. Cei doi membri ai trupei REYKO sunt Soleil și Igor, care sunt din Spania. Cu ambii fiind spanioli, albumul include melodii în spaniolă și engleză. Albumul vine cu o gamă largă de instrumente, influențe și povești de împărtășit, cum ar fi imnuri euforice, povestiri de inimă frântă și balade romantice. În aceste melodii, poți auzi chitare rock stufoase, piane jazz și muzică electronică psihedelică. Există câțiva artiști care i-au inspirat și i-au influențat, pe care îi poți recunoaște în melodiile lor, cum ar fi Beatles, Billie Eilish, Jane Birkin și alții. Potrivit paginii lor de pe Spotify, au peste 311.000 de ascultători lunar, cea mai populară piesă fiind „Spinning Over You”, cu 28,6 milioane de ascultări. Verificați noul album „Fantasía” al lui REYKO, disponibil acum pe Spotify și Apple Music!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți