Recenzie: Nostalgia – Blair West

Recenzie: Nostalgia - Blair West

V-ați găsit vreodată pierduți în amintirile voastre? În timp ce aruncați o privire în trecut, sunteți brusc umpluți de o fericire agridulce. „Nostalgia” de Blair West descrie durerea frumoasă și emoțiile care pot însoți privirea înapoi la primele etape ale unei relații. Această melodie explorează ideea că ceva a dispărut și nu se va întoarce niciodată, ceea ce duce la sentimentul universal, dar unic, de nostalgie. Interpretul descrie aceste sentimente puternice cu o literatură impresionantă și un sunet acustic liniștit. Mesajul vulnerabil și melodia fascinantă vă vor face să cântați alături de vocile remarcabile ale lui Blair.

Sintetizatoarele învăluite în vise, sunetul acustic încețoșat și coardele pline de bucurie alcătuiesc instrumentala acestui single fermecător despre despărțire. Melodia calmă permite vocalizelor superbe și liniștitoare ale interpretului să strălucească în timp ce împărtășește versuri emoționale. Această piesă are o instrumentală uimitoare și liniștitoare, precum cea a lui Jewel și Joni Mitchell, precum și o creativitate incredibil de captivantă în scrierea melodiilor a albumelor surorii lui Taylor Swift, „Folklore” și „Evermore”. „Nostalgia” este piesa perfectă de ascultat în timp ce reflectați la amintiri plăcute. Pe măsură ce această melodie atrăgătoare se apropie de final, o să o cântați cu toată vocea, dorind ca această experiență să nu se încheie niciodată.

Blair West este un artist pop versatil din New York. Această compozitoare are experiență în pian, chitară, teatru muzical și a fost președinta grupului a-cappella din facultate. După ce s-a mutat în New York, visurile ei muzicale au fost întrerupte în timp ce și-a construit o carieră în jurnalism și marketing, însă acum se întoarce cu încredere la muzică cu mai multă experiență și pasiune. Călătoria muzicală a interpretei a dus-o să-și prezinte celelalte două single-uri, „All This to Say” și „Rabbit Holes”, în toată Coasta de Est și să-și perfectioneze sunetul folk, soul și indie pop. Asigurați-vă că o susțineți pe Blair prin a-i da un follow mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți