Recenzie: Nostalgia – Nitro X, Mykyl & Logan Martin

Recenzie: Nostalgia - Nitro X

Nostalgia este sentimentul pozitiv și sentimental pe care îl resimțim când suntem amintiți de lucruri din trecutul nostru care ne-au făcut fericiți. Uneori, acele lucruri sunt doar mici momente în timp care au devenit amintiri de bază pentru noi; precum prima dată când am mers la plajă, primul sărut sau chiar îndrăgostirea. Vorbind despre dragoste, aici intră în scenă piesa „Nostalgia”. Colaborarea dintre Nitro X, Mykyl și Logan Martin evidențiază rezultatul pe care toți sperăm să-l obținem într-o relație pe termen lung – fericirea veșnică. Ai nevoie de cineva care să te facă să te simți bine, mai ales dacă vrei să-ți petreci întreaga viață cu acea persoană. Versurile detaliază micile obiceiuri ale partenerului tău care pot declanșa sentimente nostalgice, aproape ca și cum te-ai îndrăgosti din nou pentru prima dată. Uneori, doar privitul în ochii lor îți aduce aminte de totul și te trimite într-o amintire.

„Nostalgia” este o melodie de dans inspirată EDM care are un bas și un ritm puternic, la care nu te poți opri din dansat. Face parte din albumul de colaborare, Young Pop Renegades Vol. II, care este un proiect creat de cântărețul/compozitorul Matthew Parker și constă în colaborări între 13 artiști diferiți. „Nostalgia” este piesa 4 și are voci pop perfect armonizate și o atmosferă electronică perfectă pentru o melodie tematică de dragoste de vară. Partea sa unică conține și momente de cromaticism care îți fac capul să se învârte (într-un mod bun) și te face să simți acea iluzie a călătoriei în timp. Ceea ce este atât de special la această melodie este că este atât de atent construită și realizată într-un mod genial. Te duce mintea într-un loc cu totul nou, unde întregul tău corp poate simți muzica.

După cum am menționat mai sus, această colaborare specifică din Young Pop Renegades Vol. II a lui Matthew Parker a fost între Nitro X, Mykyl și Logan Martin. Nitro X a ocupat locul al doilea în Remix Contest-ul lui Matthew Parker în 2019 și a colaborat cu el de mai multe ori de atunci. Nitro X este un producător impresionant care are 35.000 de ascultători lunar pe Spotify la vârsta de doar 17 ani. Mykyl este un artist care compune și produce muzică încă din 2020 și nu a încetat să lanseze muzică de atunci. Acum are aproape 300.000 de ascultători lunar pe Spotify. Logan Martin este un tânăr cântăreț/compozitor și producător din Florida, care a lansat primul său single oficial, „Let’s Go”, în 2021 și are acum peste 60.000 de ascultători lunar pe Spotify. Fiecare dintre acești artiști apare de mai multe ori pe Young Pop Renegades Vol. II.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți