Recenzie: Not a Clue – Alex Kate

Recenzie: Not a Clue - Alex Kate

Te-ai simțit vreodată nesigur în privința sentimentelor față de o altă persoană? În „Not a Clue” de Alex Kate, se explorează sentimentul confuziei romantice. Cântăreața povestește că este o rușine și că nu poate să își ordoneze emoțiile. Alex continuă să cânte că se simte presată să își clarifice sentimentele. Această luptă permanentă o face să se simtă ca și cum nu știe absolut nimic despre ea însăși. Deși versurile au o notă mai grea, aceasta este echilibrată de melodia veselă, ceea ce face ca totul să fie o melodie cu energie ridicată. Instrumentalul are o atingere de anii 80 și un sunet cool de synth-pop. În ansamblu, este o piesă de vară hibridă, care merită ascultată.

Vocalul lin, sintetizatoarele superbe, bateriile distractive și saxofonul alcătuiesc piesa „Not a Clue”. Single-ul are un instrumental excelent, care menține piesa ușoară în timp ce aduce aceeași scriere uimitoare ca într-un roman al lui Jane Austen. Peisajul sonor al acestei piese are o atmosferă nostalgică care te transportă într-o altă epocă. Pe măsură ce cântăreața își contemplă sentimentele, începe o melodie veselă și antrenantă care te va face să îți aprob cu capul în ritm cu piesa. În cele din urmă, Alex Kate a creat o piesă incredibilă cu „Not a Clue”, care nu numai că îți va atinge coardele sensibile ale inimii cu versurile care se potrivesc, dar și te va face să dansezi cu instrumentalul său electric.

Alex Kate este o cântăreață și compozitoare din Norwich, Regatul Unit. Artista a început să lanseze muzică în noiembrie 2020, cu primul ei single intitulat „Love Drug”. De la prima sa piesă, a lansat mai multe single-uri și un EP intitulat „Rebel for Love”. În timpul liber, îi place să facă videoclipuri TikTok. În aceste videoclipuri TikTok, ea acceptă o provocare a cântecului în trei cuvinte. Provocarea cântecului în trei cuvinte constă în a primi trei cuvinte alese de comunitate, pe care ea trebuie să scrie o piesă. Aceste provocări au devenit virale și au adus o mulțime de atenție muzicii artistei. Nu uita să arăți un pic de susținere pentru Alex Kate făcând clic pe linkurile de mai jos și dând-i un follow!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți