Recenzie: Not A Problem – Estella Dawn

Recenzie: Not A Problem - Estella Dawn

Estella Dawn are talentul natural de a transmite vulnerabilitate sinceră prin compozițiile ei muzicale, menținând totodată un sentiment de încredere ce radiază în întregul cântec. Prin piesa „Not A Problem”, Dawn exemplifică această poveste reflectivă, exprimând gândurile sumbre ce se luptă în mintea sa. Unul dintre principalele teme ale melodiei este aceea de a nu vrea să-ți recunoști slăbiciunile, dar totodată de a conștientiza că cedarea în fața ignoranței te poate duce pe un drum greșit. În cel de-al doilea vers, Dawn redă frumos această idee prin versurile: „Aș putea rescrie întunericul ce s-a strecurat în linia familiei mele // Dar adevărul este că găsesc confort în umbrele din cameră // Și monstrul din colț nu pare la fel de înfricoșător când ești tu.” Dawn admite că istoria familiei sale are o bază sumbră, dând aluzie la versurile din pre-refren: „Cred că devin ca tatăl meu // Am băut prea mult.” Există aspecte întunecate legate de familia sa pe care le recunoaște. Există o parte din ea care dorește să încheie acest model dăunător și să-și schimbe viitorul. Cu toate acestea, ea mărturisește că lupta cu predispozițiile sale genetice poate să nu fie ceea ce-și dorește cu adevărat și caută familiaritatea trecutului său tulburat. La final, ea recunoaște că demonii cu care se confruntă acum nu provin din trecutul său familial, ci din propria ei persoană care nu vrea să își recunoască defectele. Mai mult, Dawn realizând că „monstrul” nu este o forță externă care să-i comande să se teamă, ci mai degrabă o personificare a propriilor ei temeri, găsește confort în întuneric. „Not A Problem” este o adăugare incredibilă la discografia lui Dawn, oferind fanilor încă un cântec la care se pot agăța în timpul dificultăților vieții.

Fidel artei unice a Estellei Dawn, „Not A Problem” este o melodie etereală, cu o producție impecabilă și voci divine. Ascultătorul este imediat captivat de sunetul pianului îngelicesc și de notele moi de sintetizator la începutul melodiei. Când pre-refrenul începe, producția se schimbă într-o melodie pop contagioasă, cu ritm simplu de sintetizator, care pune în centrul atenției versurile vulnerabile. Apoi, la refren, producția se desfășoară în întregime cu tobele constante și armoniile vocale îngerești. Cu vocea sa excepțională, Dawn îi ghidează pe ascultători cu ușurință prin călătoria sa emoțională. În ultimul vers al celui de-al doilea refren, ea folosește registru vocal mai grav, care îi trimite fiori ascultătorului, accentuând versurile semnificative. Apoi, în partea de mijloc, trece la falsetto fermecător ce surprinde plăcut pe ascultător. Schimbarea vocii sale sporește elementul emoțional al melodiei, demonstrând pasiunea Estellei Dawn pentru versurile pe care le interpretează. Fiecare aspect al producției este remarcabil, dar gama vocală și vocea sa distinctivă sunt unul dintre motivele pentru care fanii se îndrăgostesc de ea, iar sinceritatea versurilor și producția ritmată sunt doar cireașa de pe tort. „Not A Problem” va rămâne în sufletele ascultătorilor și îi va face să fie în căutarea altor piese remarcabile interpretate de Dawn.

Estella Dawn este o cântăreață, compozitoare, producătoare și multi-instrumentistă din Noua Zeelandă, stabilită acum în California. Muzica sa nu se limitează la un singur stil, ci îmbină sunete caracteristice mai multor genuri diferite pentru a crea un stil propriu. În 2018, a debutat cu primul său single, „Feet”. A lansat mai multe single-uri până la începutul pandemiei globale. În timpul carantinei, a folosit timpul pentru a se concentra pe sound-ul său și a-și captura cu adevărat esența în muzica sa. În acel an, a lansat 10 single-uri originale la fiecare șase săptămâni, definindu-și abilitatea impecabilă de a menține audiența angrenată în anticiparea următorului ei capodopere. De atunci, Dawn a lansat mai multe single-uri incredibile și continuă să lanseze muzică care atrage mii de ascultători.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți