Recenzie: Nothing At All – Vilhelm Buchaus

Recenzie: Nothing At All - Vilhelm Buchaus

Despărțirile necesită timp. Actul inițial poate lăsa o durere în ambii parteneri și o pierdere a unei pietre de sprijin și dragoste. O perioadă foarte lungă de timp după aceea, sentimentele unei persoane rămân blocate în inima lor, dând durerii un loc de prindere. „Nothing At All”, recenta lansare a lui Vilhelm Buchaus, ilustrează exact acest sentiment. Titlul face referire la versurile repetate în refren și în întreaga piesă, „Ești o parte din inima mea, nu pot pretinde că nu suntem nimic”. În această melodie, Buchaus explică sentimentul cum că persoana, relația și sentimentele nu dispar pur și simplu după ce indrăgostiții decid să se despartă. El vorbește despre cum amintirile sunt cele mai bune și cum el „se gândește la trecutul nostru ca la ceva veșnic verde”. Această comparație sugerează frumusețea și puritatea relației lor și cât de imposibil este să-l scoată din cap.

Însăși piesa este frumos simplă, ceea ce evidențiază vocea plină de suflet și emoție a lui Buchaus. Începutul se reduce doar la versurile sincere ale lui Buchaus cu un acord de pian. Naturalitatea îi permite ascultătorului să simtă cu adevărat emoțiile sale și să înțeleagă premisa piesei. Aceasta se construiește treptat cu acorduri de chitară și piste de fundal de armonii, dar păstrează în general idealul de simplitate. Pe măsură ce începe puntea, sunetele din fundal se estompează și rămâi din nou doar cu vocea tristă și plină de durere a lui Buchaus. Cu toate acestea, la fel de repede cum s-a diminuat, fundalul revine, dovedind cum emoțiile lui fluctuează fără avertisment în această perioadă dificilă.

Vilhelm Buchaus este un cântăreț și compozitor de 21 de ani din Stockholm, Suedia. A adunat peste 1.000 de ascultători lunari pe Spotify și a lansat 3 single-uri în 2023. A fost pasionat de muzică încă din copilărie și a învățat să cânte la mai multe instrumente de unul singur. S-a alăturat TEN Music Group în iunie 2022, sub egida căreia a lansat toată muzica sa. Fondată de Ola Håkansson, TEN este o companie suedeză de înregistrări și producție care își propune să semneze artiști suedezi talentați și în creștere și să-i prezinte lumii. Asigură-te că îl ajuți pe Buchaus în această călătorie și urmărește-l pentru mai multă muzică.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți