Recenzie: Nothing Has Changed – Nikita Lev

Recenzie: Nothing Has Changed - Nikita Lev

Dacă ai avut vreodată de-a face cu un comportament toxic și manipulativ din partea cuiva, fie că e vorba de un partener romantic, un membru al familiei sau un prieten, această piesă este pentru tine. „Nothing Has Changed” de Nikita Lev pune accentul pe curajul și încrederea pe care le-ai avut nevoie să-ți iei distanță de cineva care nu-ți făcea deloc bine sănătății tale mentale. Nu ești responsabil pentru nefericirea cuiva în viață și nu este corect să-ți descarce acest lucru asupra ta. A trăi într-o frică constantă de a spune sau face ceva greșit pentru a evita conflictele cu cineva nu este în regulă și trebuie să știi că nu trebuie să tolerezi asta!

„Nothing Has Changed” este o baladă pop atent și frumos realizată. Nikita pune versurile în prim-planul acestei piese, lăsând cuvintele intense și emoționale să-ți ocupe auzul. Vocea ei este domoală și sinceră, însă puternică în același timp, în timp ce ne povestește această istorie sfâșietoare, cu care mulți se pot identifica. Instrumentația este minimalistică, dar într-un mod perfect. Peisajul muzical este însoțit de un pian superb, de corzi și de armonii fermecătoare. Piesa construiește gradual, devenind din ce în ce mai puternică și mai zgomotoasă pe măsură ce înălțațiile tale emoționale preiau controlul.

Nikita Lev este o artistă originară din New York City care s-a mutat recent în Los Angeles, California. Deși nu-și fixează nicio graniță pentru tipul de muzică pe care o face, ea își descrie cel mai bine sunetul ca fiind indie folk/rock, cu o voce asemănătoare cu cea a artiștilor Lana Del Rey și Phoebe Bridgers. A crescut într-o familie de iubitori și interpreți ai muzicii clasice, învățând să cânte la flaut și pian încă din fragedă tinerețe. La vârsta de zece ani, a început să cânte și la chitară și să scrie cântece. Până în prezent, Nikita a scris peste 200 de cântece originale pe care încă nu le-am auzit. „Nothing Has Changed” este a treia ei piesă lansată oficial, pe primul loc situându-se debutul ei, „Elegance”, lansat mai devreme în acest an. Nikita tocmai a lansat și a patra ei piesă, „Nowhere Bar”, ultima piesă a viitorului său EP.

Verifică recenzia noastră pentru a doua piesă a lui Nikita Lev, „Like I Care”, aici.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți