Recenzie: Numb – Cally Rhodes

Recenzie: Numb - Cally Rhodes

„Numb”, o melodie recentă lansată de Cally Rhodes, debutează cu o atmosferă veselă și o vibrație pop, și se scufundă rapid în versuri care descriu o poveste care începe după o despărțire. Rhodes descrie pe scurt relația, spunând că au „investit mult timp” și au trecut prin multe împreună. Cu toate acestea, această etapă bazată pe iubire a cântecului – precum și în relație – nu durează prea mult, iar audiența este adusă în mintea lui Rhodes. Ea declară cum a văzut cum fostul ei iubit își continuă viața, uitându-se complet la ea, și cum a durut să vadă această relație să se încheie. Cu toate acestea, fostul ei iubit a încercat să se strecoare din nou în viața ei prin intermediul unui mesaj noaptea târziu, ceea ce Rhodes îl demască și afirmă că „am văzut numele tău pe telefonul meu în timpul nopții”, dar era prea târziu să se recupereze din sfârșitul lor amar. Rhodes rămăsese insensibilă la iubirea lui, de unde și numele acestei piese. Ea îl imploră să o lase în pace, deoarece este „sătulă să te iubesc” și „ar prefera să fie insensibilă decât să simtă pentru tine”.

Este clar că Rhodes are sentimente puternice despre această despărțire, ceea ce este ajutat de versurile sale inteligente, precum și instrumentalul din melodie. Plină de o atmosferă luminoasă, este clar că ea nu plânge din cauza acestei despărțiri. Pulsarea rapidă din fundal pare să ajute povestea să se miște înainte, convingând audiența că această despărțire nu este ceva de pierdut timp în jurul ei. Ea nu petrece niciun al doilea cu o introducere emoțională, melodia începând imediat cu ritmurile sale electronice ritmate într-un ritm rapid care continuă în restul piesei. Similar, melodia se încheie brusc, permițându-i lui Rhodes să aibă ultimul cuvânt și adăugând un sentiment de finalitate despărțirii.

Cally Rhodes are peste 70.000 de ascultători lunar pe Spotify, a fost redată de peste 20 de milioane de ori online și și-a avut muzica folosită în emisiunea TV realitate britanică „Strictly Come Dancing”. Inițial din Regatul Unit, ea a cucerit postul BBC radio și a câștigat mai multe premii britanice, inclusiv „Cel mai bun artist introdus al anului” de BBC Introducing în Shropshire în 2018. Recent a cântat împreună cu trupa britanică „Here At Last” la 3 dintre concertele lor și a participat la mai multe festivaluri vara trecută. Ea are aproape 20 de single-uri lansate pe Spotify, iar cariera ei este într-o creștere rapidă. Abia așteptăm să auzim ce mai aduce viitorul. Verificați link-urile de mai jos pentru a asculta restul discografiei sale talentate și asigurați-vă că urmăriți și alte spectacole.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți