Recenzie: Numb You Out – Lauren Presley

Recenzie: Numb You Out - Lauren Presley

Foto credit: Matt Blum (@_mattblum)

Încercarea de a uita de fostul tău partener și de amintirile pe care le-ați creat împreună după o despărțire este grea. Emoțiile tale sunt peste tot și fiecare lucru mic îți reamintește de ei. Este un sentiment inevitabil prin care trec mulți oameni, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai bună melodie cu care se pot identifica cei care trec prin același lucru. Lauren se referă la aceste încercări ca „anestezie”, de aici și titlul piesei. Ea încearcă diferite lucruri pentru a-și calma emoțiile pe parcursul zilei, de fiecare dată când se gândește la ei. Despărțirile sunt grele și este dificil să nu te gândești la persoana pe care o vedeam odinioară ca pe jumătatea ta, să stai acolo, să plângi sau să ai lucruri care să te aducă aminte de ei în timpul zilei, dar cel mai bun lucru de făcut acum este să mergi înainte și să crești. Cu toate acestea, este complet normal să te prăbușești și să ai momentele tale din când în când. Este inevitabil să se întâmple asta și asta este ceea ce încearcă Lauren să împărtășească.

Pe tot parcursul piesei, auzim în principal chitara. Dar în timpul refrenului, auzim tobele introduse odată ce spune titlul piesei. Aici, ea își exprimă sentimentele și emoțiile relatabile după despărțire. Vorbește despre dorința de a-și anestezia fostul partener deoarece urăște să se gândească la ei și împărtășește câteva lucruri pe care le-a făcut pentru a scăpa de aceste sentimente. Câteva exemple sunt: „Obișnuiam să ne spunem noapte bună, dar lăsam întotdeauna televizorul pornit. De când ne-am spus adio, îl măresc ca să uit că ai plecat”, „Mă voi duce într-o altă întâlnire cu cineva pe care îl voi urî la sfârșitul serii” și de asemenea, „Am experimentat și sperat că se stinge în întuneric.” Și deși să te distragi temporar te poate ajuta, aceste sentimente sunt totuși inevitabile și se întorc la tine, persistând o vreme. Ea recunoaște acest lucru spunând: „Nu pot să scap de mintea mea pentru că ești în ea, vreau să țin distanța mea” și, „Am aceste răni atât de adânci, dar nimeni să le repare.” Vindecarea este o călătorie și, deși procesul doare, în cele din urmă devine mai bine și aceste sentimente sunt complet normale.

Lauren Presley este o cântăreață și compozitoare pop din Redwater, Texas. Cele mai populare melodii ale sale sunt „A Little Longer” care are peste 800.000 de redări și „Torturing Myself” cu peste 200.000 de redări. Ea mai are lansate și alte trei melodii, făcând din „Numb You Out” a șasea lansare a sa. Melodiile ei sunt inspirate de experiențele și călătoriile sale de viață, ceea ce le face să fie relatabile pentru atât de mulți să audă și să creeze conexiuni cu ascultătorii ei. Urmați călătoria muzicală a Laurei cu linkurile de mai jos și asigurați-vă că verificați cel mai recent single al ei, „Numb You Out”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți