Recenzie: Oceans Apart – Fran Lusty

Recenzie: Oceans Apart - Fran Lusty

Fran Lusty a creat o melodie de folk cu impact care ne permite să simțim durerea unei relații la distanță. „Oceans Apart” capătă o senzație fermecătoare de vulnerabilitate și ne permite să simțim durerea de a fi departe de cineva drag. Sentimentul acesta de durere apare pentru prima dată când Fran povestește cum părinții lor le-au spus să nu-și irosească timpul cu cineva. Tensiunea crește pe parcursul melodiei, dar dragostea continuă să crească. La final, Fran cântă „Oceans, știu că este greu. Oceans, dar putem face asta să funcționeze”. Putem simți cu toții acest sentiment de durere, dar în această durere delicate se ascunde și un sentiment de creștere, ştiind că vor face tot posibilul să facă relația să funcționeze.

Melodia frumoasă are o simțire captivantă de fluiditate, permițându-ne să plutim prin fiecare vers ca și cum am fi într-un ocean. Simțind durerea în note, dar lăsându-ne să ne topim și să derivăm alături de Fran în timp ce cântă. Strunele blânde ale chitării se construiesc într-un ritm rapid, dându-ți impresia că te afli într-o mașină privind prin fereastră în timp ce conduci. Devenind din ce în ce mai rapidă odată cu fiecare ciupit și în creștere odată cu adăugarea instrumentelor, această melodie are un sunet plin și cald. Pe măsură ce ne apropiem de mijlocul melodiei, vocea lui Fran crește, permitându-ne să o urmărim cu fiecare cuvânt. La final ești captivat, tot pe drum, dar simțind că ai ajuns la destinație. Departare, dar iubirea și frumusețea acestei melodii îți dau fiori pe șira spinării.

Tânăra Fran Lusty este o cântăreață și compozitoare de folk, stabilită în Londra. Creează muzică fermecătoare și melodică, inițial destinată să fie ascultată doar de prieteni apropiați și familie. Fran este inspirată de mister, în special găsit în natură. Găsind astfel de inspirații în cabana bunicii sale din Norvegia, Fran reușește să exploateze aceasta și să își folosească minunatele abilități de povestitor pentru a crea muzică blândă și magică. Această tânără artistă abia începe, cu doar câteva cântece în palmares, nu se va opri aici. Abia așteptăm să vedem ce ne va aduce Fran în continuare, așa că fiți atenți pentru mai multă muzică nouă, la fel de uimitoare precum „Oceans Apart”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți