Recenzie: OK – Mashville

Recenzie: OK - Mashville

Sănătatea mentală este un subiect fierbinte în spațiul muzical. Crearea de muzică care vorbește oamenilor este adesea scopul multor muzicieni, iar Mashville nu face excepție. Lansarea piesei lor OK în luna conștientizării sănătății mentale a fost o modalitate perfectă de a-și arăta poziția față de această problemă. Această piesă abordează subiecte dificile. Ea înțelege ceva ce multe piese pop nu înțeleg. Că uneori este în regulă să nu te simți bine. În loc să încerci să-i repari, uneori cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le oferi sprijin. Nova Chez își aduce contribuția cu vocalizările sale dulci în această piesă pertinentă.

Nova Chez este una dintre cele cinci membre ale colectivului cunoscut sub numele de Mashville. Vocile ei sunt dulci și mențin atmosfera muzicală emoționantă, dar plină de speranță pe care înstrumentalul o impune. Această piesă își propune să reducă stigmatizarea legată de sănătatea mentală. Ceva extrem de important pentru grup. Nova afirmă în această piesă că este perfect în regulă să fii bine și să te verifici cu cei dragi atunci când ești pregătit să vorbești despre asta. Sănătatea mentală este o luptă constantă, dar poate fi combătută mai bine cu sprijinul celor dragi. Arranjamentul muzical contribuie la asta cu chitara sa blândă și bass-ul pulsatoriu. Producția îndrăzneață și plină de speranță, precum și interpretarea vocală impresionantă a lui Nova, fac din această piesă una impactantă și plină de speranță.

Mashville este un colectiv de artiști care include cinci vocaliste extrem de talentate. Fiecare vocalist aduce ceva unic grupului, ceea ce pune la încercare înțelegerea colectivă a muzicii. Mashville le permite să se evidențieze în cadrul colectivului cu piese în care sunt în prim-plan. Scopul lor este să exploreze noi sunete și să reinventeze înțelesul creării muzicii în grup. Faptul că fiecare vocalist își prezintă vocea într-o nouă piesă creează un spațiu de sprijin reciproc. Mashville compune piese care vorbesc fiecărui membru și fanilor lor. Ei au lansat muzică începând cu anul 2022 și nu au de gând să se oprească, cu muzică care va fi lansată și în acest an.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți