Recenzie: On and On – Rheum

Recenzie: On and On - Rheum

Vorbirea prea multă nu arată niciodată bine. Vorbind atât de mult încât să fie scrisă o întreagă melodie despre tine nu este nici măcar o privire bună. „On and On” de Rheum este un cântec synth-rock despre un vorbăreț care nu se oprește niciodată, chiar și în mijlocul unei despărțiri. Rheum a nimerit foarte bine cu această piesă power pop. Uneori, tăcerea este singura modalitate de a penetra zidul de cuvinte nesfârșit care vin de la fostul tău partener. Această piesă energetică va încuraja cu siguranță să te ridici și să te pregătești să înfrunți orice. Chiar și acea persoană vorbăreață cu care nu poți să-ți rostești o vorbă.

Cu riff-uri explozive de chitară, o acompaniere inspirată din EDM, cu o melodie de hurdy-gurdy care leagă instrumentalul, această piesă este un drog muzical. Rheum introduce în muzica lor sunete interesante pe care nu te-ai aștepta să le auzi într-o piesă modernă. Aceste instrumente unice fac experiența auditivă interesantă. Sunetul soneriei se aude printr-un hit puternic inspirat de muzica electronică este, cu siguranță, o alegere distinctivă. Tonalitățile hurdy-gurdy medieval adaugă, de asemenea, un strat interesant. Producția sună ruginite și brute, dar în același timp profesionale. Rheum se diferențiază de restul cu aceste cântece. Chiar dacă „On and On” este al doilea lor album, se poate auzi deja o maturitate polizată pe tot parcursul.

Rheum este o trupă indie-tronica formată din doi frați, Henrik și Lars. Aceștia doi fac muzică împreună de-a lungul întregii lor vieți. Jucând în multe genuri, au reunit o colecție de cântece realizate în garajul părinților lor acum mulți ani. Albumul lor viitor se numește „Casete”, numit în mod potrivit după casetele pe care și-au mixat muzica.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți