Recenzie: On The Rocks – Kayls

Recenzie: On The Rocks - Kayls

V-ați gândit vreodată la ceva din trecut și ați simțit sfârșeală din cauza cum v-ați comportat sau reacționat? Eu, mereu. Mai ales în legătură cu conexiunile și relațiile din trecut. Mă gândesc cum m-am închinat în fața oamenilor care poate nu ar fi trebuit să primească timpul zilei mele. Sau cum am oferit compasiune și înțelegere unei persoane care a lăsat o mulțime de semnale că nu are capacitatea emoțională să le returneze. Și în tot acest timp, am ignorat intuiția mea când aceasta suna alarma pentru aceste diferite situații. „On The Rocks” de Kayls demonstrează eficient cum intuiția cuiva știe că o relație este proastă înainte ca inima să o simtă.

„On The Rocks” este un single Pop-Rock care sărbătorește sfârșitul unei relații romantice neplăcute. În cadrul melodiei, ascultătorii obțin o perspectivă asupra relației anterioare a lui Kayls, pe măsură ce aceasta relatează detalii care au condus la destrămarea ei inevitabilă. Single-ul începe cu plescăituri regulate ale basului care atrag imediat atenția, înainte ca Kayls să redirecționeze atenția asupra versurilor de deschidere. Versurile detaliază cum prezența partenerului i-a epuizat energia în timp ce, în același timp, i-a fost ușor insultător. Pre-refrenul taie brusc pentru a ne pregăti pentru refren; de asemenea, servește ca o conștientizare emoțională a artistei. Cu perspectivă, aceasta își dă seama că fostul partener nu și-a îndeplinit niciodată nevoile și nu și-a completat cu adevărat stilul de viață, remarcând chiar „Ești amărăciune, iar eu sunt prea dulce”. Melodia lentă a chitării, însoțită de sunetul simbalelor care înconjoară refrenul, îmi produce fiori și satisface o dorință ascunsă pentru un aranjament instrumental. Ascultătorii primesc și o declarație interesantă aici: „Ceva nu este în regulă / Am nevoie de o detoxifiere”. Aceasta cuprinde modul în care o relație tulburătoare de acest fel poate face pe cineva să se simtă fizic bolnav. Aceasta este intuiția noastră care sună alarma, și trebuie să-i acordăm atenție. Și nu până când ne eliberăm de aceasta simțim un strop de normalitate și stare de bine, ceea ce este subliniat pe parcursul restului melodiei. Vreau să aduc un moment de laudă și felicitări pentru modul în care Kayls își interpretează vocal melodia; livrarea coregrafică a versurilor ei se aliniază perfect cu ritmul și oferă ascultătorilor o atitudine fără echivoc, în timp ce reușește să transmită trăirile emoționale dintr-o relație tumultuoasă. Este pur și simplu perfect – sărutul chefului.

Cântăreața și compozitoarea originară din coasta de vest, Kayls, a fost introdusă în crearea muzicii de bunicul său. Cei doi petreceau după-amieze întregi făcând muzică împreună pe un înregistrător multitrack vintage. Aceste începuturi timpurii au condus artistul pe o călătorie experimentală cu muzica, în care a colaborat cu producătorul Bambor Leany și grupul indie-pop BRÅVES. Acum, sunetul său transformator integrează unicitatea acelor după-amieze cu bunicul său, poezia lirică bogată care dublează ca o poveste emoțională și corzile și sintetizatoarele chitarei lui Ethan Kaufman, un colaborator frecvent. Dar arta nu se oprește aici pentru KAYLS; pentru a sărbători lansarea single-ului „On the Rocks”, aceasta a lansat săruri parfumate cu iasomie, cu titlul potrivit On The Rocks. De asemenea, oferă cele mai drăguțe berete din mătase realizate din materiale de lux prin intermediul magazinului său, LÉONIE. Dacă v-ați bucurat de KAYLS la fel de mult ca mine, arătați-le puțină dragoste virtuală în formă de ascultări, aprecieri și urmăriți.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți