Recenzie: One Trick Pony – BMiles

Recenzie: One Trick Pony - BMiles

Când te gândești la un cal de truc, te gândești la cineva care e bine doar la o singură lucrare. Ei sunt blocați să fie cunoscuți doar pentru un moment specific în timp; chiar dacă încearcă să fie altceva, nimeni nu observă. „One Trick Pony” de B.Miles este o piesă vulnerabilă și relevantă despre frica de a nu fi suficient. Industria muzicală este una dintre cele mai dificile lucruri în care să te implici în zilele noastre, și pentru o vreme, unul dintre cele mai mari temeri ale lui B.Miles era să fie un artist de un hit. După succesul incredibil pe care l-a avut cu piesa ei ‘Salt’ în 2015 (câștigând peste 25 de milioane de stream-uri pe Spotify), B.Miles a căzut într-un loc întunecat în care nu se simțea capabilă să depășească momentul acela în cariera ei. „One Trick Pony” evidențiază acele gânduri și sentimente de nesiguranță în ceea ce privește succesul. Nu vrei să fii o dezamăgire pentru susținătorii tăi sau pentru tine însăți.

Deși B.Miles a avut această fază în viața ei care a adus-o în jos, ea a transformat-o într-un lucru pozitiv cu ceea ce face cel mai bine și a creat această piesă incredibilă. Deși este deseori descrisă ca artist alternativ / indie, eu consider că sunetul ei este complet unic și aparte. B.Miles însăși consideră că stilul ei este „fără gen”. Îmi place amestecul de inspirație în peisajul sonor al ei. „One Trick Pony” are versuri ce transmit o senzație de RnB, evidențiind vocile falsetto extrem de angelice ale lui B.Miles. Când intră refrenul, este aproape ca și cum stilul se schimbă complet și devine mai tip pop/rock. B.Miles cântă în refren ca și cum ne vorbește nouă, și suntem complet pregătiți să ascultăm.

B.Miles este un proiect artistic unic creat de Brenna Miles. Originară din Pasadena, California, B.Miles și-a continuat cariera în New York City timp de câțiva ani acum. Cântând de când era o fetiță, ea și-a scris prima piesă în grădiniță.

Acum ea scrie în colaborare cu partenerul ei de compoziție, Eric Nizgretsky, care a lucrat cu ea la crearea primului său album, „In Order of Appearance”, care include incredibila ei piesă, „Worst Enemy”. Brenna rămâne modestă și are un job de zi obișnuit, dar se găsește mereu cântând sau lucrând la noi piese în serile târzii.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți