Recenzie: Only Love – JONAH

Recenzie: Only Love - JONAH

Recenzie: „Only Love” – JONAH

„Până la urmă” , de JONAH, este piesa de deschidere a albumului trupei Damn the Wild Air, Pt. 01, lansat la începutul acestei luni. Împreună cu albumul, există o serie de videoclipuri muzicale care acoperă un an de la data lansării proiectului, iar „Până la urmă” este cel mai recent. Prin conceptul vizual al videoclipului „Până la urmă”, se arată cum dragostea poate fi singura bază pentru a vrea să duci o situație dificilă mai departe. În același timp, piesa subliniază natura umană de a urma în mod orb dragostea datorită sentimentelor pe care le oferă. În calitate de deschidere a albumului, „Până la urmă” stabilește imediat tonul estetic pentru restul proiectului. Și la sfârșitul primei ascultări, JONAH face dificil să te simți vinovat că cazi pradă căutării infinite a sufletului pereche.

„Până la urmă”, de JONAH, este o piesă moderat rapidă, cu o durată de aproximativ trei minute și 27 de secunde. Este simplă ca structură, folosind un format Verse-Chorus-Verse-Chorus-Bridge-Chorus, iar piesa este condusă în primul rând de vocal și chitară. Ocazional, producția folosește basul, tobele și peisajele sonore pentru a menține interesul ascultătorului pe parcursul piesei. Dar aceste elemente de producție sunt adăugate subtil pentru a permite totuși piesei o atmosferă deschisă, care se datorează și reverb-ului lung. În ceea ce privește versurile, urmează o natură subtilă similară, cu versuri precum „Tineri, onestitate/Suntem născuți să fugim” care sunt scurte, puternice și directe. Până la urma urmei, refrenul repetat „Aruncă totul deoparte să o urmărești/Venind din frig am reușit/Numai dragostea” este suficient pentru a înțelege libertatea în captivitatea dragostei pe care JONAH speră să o transmită.

JONAH este o formație muzicală cu sediul în Berlin, formată din producătorul Christian Steenken și vocalistul Angelo Mammone. Grupul a câștigat recunoaștere după lansarea primului lor single în 2014, „All We Are”, care a ajuns pe locul doi în clasamentele alternative iTunes. De atunci, JONAH a lansat mai multe remixuri și trei EP-uri pe platformele de streaming, proiectul lor cel mai recent fiind Damn the Wild Air, Pt. 01. Până în 2021, duo-ul muzical a apărut pe liste de redare Spotify precum Indieland și Indie Radar, adunând peste 8 milioane de stream-uri pe platformă. De asemenea, și-au dezvoltat un public prin spectacole live, inclusiv turneele All We Are și Wicked Fever, Festivalul Streaming Hand și altele. Astăzi, odată cu lansarea recentă a videoclipului lor „Până la urmă”, JONAH demonstrează că sunt artiști versatili, gata să lase o impresie de durată asupra ascultătorilor lor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți