Recenzie: Only U in the End – Umbra Moon

Recenzie: Only U in the End - Umbra Moon

Umbra Moon aduce înapoi o senzație divină de feminitate în industria muzicală cu un impuls puternic. Cu piesa „Only U in the End” putem auzi mesajul de a nu vrea să lași pe cineva să plece, pentru că știi că îi ai doar în final. Umbra cântă „Cum visez la tine. O poveste în care nu pleci”. Această linie ne poate face să ne conectăm la sentimentul de pierdere, legându-se de restul piesei în care știm că chiar dacă pierdem această persoană, știm că ea este totuși singura. Ea cântă pentru a împărtăși o poveste care poate rezona cu fanii și ajunge la o varietate de publicuri. Umbra ne permite să mergem în această călătorie personală cu ea, unde putem auzi fiecare inflexiune emoțională din „Only U in the End”.

Umbra folosește background-ul său în vioară pentru a ne ghida prin „Only U in the End”. Piesa începe cu o notă electronică lentă în pereche cu vocea sa. Adăugând strat peste strat, aflăm mai multe despre vocea bogată și povestea Umbrei. Această piesă de muzică pop electronică profundă își schimbă ritmul pentru a păstra interesul ascultătorilor. Când Umbra își revine, vocalizele ei se ridică și devin întregi și pline de ton. Ne permite să ne simțim liberi să renunțăm în timp ce auzim aceste tonuri dulci și ascutite pe parcursul piesei. Tonurile rotunde ale sale ating punctul culminant în mijlocul piesei, ținând fiecare notă de parcă ar fi ultima. Ne încântă cu mai multe straturi ale vocii sale, iar tot ce putem face este să așteptăm fiecare notă următoare.

Umbra Moon este o artistă și producătoare electronică talentată cu sediul în Australia. „Only U in the End” este prima sa piesă lansată pe multiple platforme. Umbra a realizat o serie de cover-uri frumoase pe SoundCloud pentru a satisface dorința fanilor de mai mult din acest ton puternic și rezonant. „Only U in the End” este o lansare uimitoare pentru Umbra deoarece combină iubirea sa pentru sunetele clasice și le îmbină cu ritmuri electronice pentru a crea ceva unic și irezistibil. Umbra va susține primul său spectacol în iunie la Melbourne pentru a lansa al doilea său single și a prezenta „Only U in the End”. Urmărește Umbra mai jos pentru a fi la curent cu tot ce are nou de oferit. Nu vei vrea să pierzi această sunet incredibil.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți