Recenzie: Option – Kerry Kathleen

Recenzie: Option - Kerry Kathleen

Ai multe de oferit lumii. Prin urmare, atunci când vine vorba de dating, ar trebui să fii cu cineva care apreciază toate aceste talente. Mai important, nu ar trebui să îți schimbi nicio parte din tine pentru a-i mulțumi pe ceilalți. Kerry Kathleen a descoperit acest lucru și nu vrea ca alte femei să afle pe pielea lor. Ea își folosește talentele muzicale pentru a le învăța și a le inspira pe alte femei. Noul ei single funky pop, „Option”, este un cântec de emancipare feminină despre a-ți cunoaște valoarea și a găsi pe cineva care să te trateze în consecință. Dacă o persoană nu te tratează ca o regină, mai bine găsește pe altcineva care o va face!

Un aspect pe care l-am apreciat la acest cântec a fost instrumentația. Muzica sună la fel de încrezătoare ca și versurile. Începe încet în primul vers când Kathleen cântă: „urăsc să fac asta despre mine, dar sunt o captură și nu-mi place să aștept.” Linia funky de bas devine mai dezvoltată pe măsură ce se apropie refrenul. La sfârșitul refrenului, Kathleen cântă noul său mantra al întâlnirilor: „ești doar o opțiune și am destule, dragule.” În al doilea vers, versurile devin și mai încrezătoare, prima linie fiind „mereu onestă, nu îmi este frică.” Simt că muzica și versurile se completează foarte bine pentru a ilustra încrederea pe care o simte Kathleen. Nu am nicio îndoială că va inspira alți ascultători.

Kerry Kathleen declară cu mândrie că „muzica a ales-o”. A descoperit asta de la o vârstă fragedă. A avut foarte mult noroc să crească într-o familie care a susținut talentele ei, chiar și atunci când „cânta prea mult.” Muzica a ajutat-o pe Kathleen să treacă prin momente grele în viață, iar ea speră ca munca ei să ajute și alți ascultători în același fel. „Option” este prima sa lansare din 2023. Dacă vrei să asculți mai mult de la ea, îți recomand single-ul său din 2022, „Piano in the Sky”. Acesta are o melodie de pian foarte pură și vorbește despre a te îndepărta de cineva drag. În prezent, ea se află într-un turneu în Statele Unite. Urmează-i toate rețelele sociale de mai jos pentru mai multe informații!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți