Recenzie: Orange Afternoon – The Astronomers

Recenzie: Orange Afternoon - The Astronomers

„Orange Afternoon” de The Astronomers are o atmosferă nostalgică. Melodia ne oferă un reamintire blândă și caldă să ne bucurăm de viață și momentul în care suntem acum. Există un simț al încercării de a nu rata momentul pentru că este frumos așa cum este. Trăind în prezent și nu concentrându-ne pe ceea ce urmează să vină, pentru că trebuie să învățăm să îmbrățișăm starea noastră actuală. „Orange Afternoon” este una dintre acele melodii care aduc ascultătorii pentru a-i încuraja să se bucure de fiecare secundă înainte de a merge mai departe și a se bucura de următoarea. Viața poate fi stresantă, dar încetinește și bucură-te de ea o va face calmă și relaxantă.

Sunt acordurile frumoase ale chitarei în începutul melodiei, înainte ca versurile să intre la a unsprezecea secundă. Sunt aplauze care însoțesc versurile și chitara. Aplauzele adaugă cu adevărat în ritmul și atmosfera veselă a peisajului sonor. Adăugarea unică a clopoțeilor te face să vrei să-ți miști corpul și să-ți pleci capul în ritmul lor atrăgător. Versurile sunt nostalgice și simple, dar au atât de mult însemnătate. Ele ne spun să trăim în moment și că, odată cu venirea zilei următoare, vor fi lucruri noi și interesante de așteptat. Versurile „Multe persoane își doresc această viață” arată că mulți oameni pot admira viața pe care o ai, dar poate nu își dau seama de luptele care vin odată cu aceasta.

The Astronomers este un duo indie-alto pop format din membrii Ben Baker și Michael Stensland, care sunt din Fond du Lac. Recent, aceștia au semnat cu agenția de booking Paladin și au cântat la multe festivaluri. Single-ul lor principal, „Overthinking”, și EP-ul lor „Guess It’s Just Life” au fost difuzate la radio în Wisconsin și au ajuns pe poziția Nr. 1 în topul celor nouă. Duo-ul a lansat albumul lor de debut în 2022, numit The Occasion, cu melodia „Bad Type”, care a intrat în clasamentul WIXX 101.1. Ei au susținut concerte în locații precum Titletown Green Bay și The Terrace din Madison, unde au venit peste 500 de persoane. La începutul noului an 2023, The Astronomers au mers într-un turneu în zona Midwest.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți